Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

H αποστολή για το ματς



Ο προπονητής Δημήτρης Λουκάκης, λίγο πριν βγάλει την αποστολή.


Ακολουθεί το μήνυμα του προπονητή...



Αγαπητοί συμπαίκτες,

Το καλύτερο πράγμα για ένα προπονητή είναι να δηλώνουν, σχεδόν, όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας του «ετοιμοπόλεμοι». Για τον αυριανό αγώνα με το Εξπρές, μια δύσκολη και πιο επικίνδυνη ομάδα από το GOAL News, που παίξαμε την περασμένη αγωνιστική, εξέφρασαν την επιθυμία να έρθουν στο γήπεδο για ν’ αγωνιστούν ακόμη και τραυματίες!


Η παρέα και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αποδεικνύεται περίτρανα, αν αναλογιστεί κανείς ότι όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος Τύπου έχουν ρόστερ 35 ατόμων (εκτός από την Αυγή) και οι περισσότερες μαζεύουν στον αγώνα από 11 έως 15.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάκης (αν και ήθελε να έρθει), Σταματέλος, Γ. Παπαϊωάννου (τον άλλο μήνα ενεργοποιείται το δελτίο του), Β. Παπαϊωάννου, Μαρίτσας, Κοντός, Αγραφιώτης.


Τραυματίες είναι οι Κρυπωτός, Τ. Οικονόμου (αν και ήθελε να έρθει), σε εργασία οι Μάλαμας, Δρακωτός, Μαρδάς, την ίδια μέρα έχει αγώνα για τη Β’ Αθήνας ο Τζαβαλάς, ενώ διανύει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του ο Βαζογιάννης.

Η αποστολή του αγώνα με την Εξπρες απαρτίζεται από τους Κλόκα, Βερβελέ, Ραλλή, Καταρά, Κ. Οικονόμου, Βαρσάκη, Διόλατζη, Α. Χριστάκο, Γ. Χριστάκο, Χριστόπουλο, Γρίβα, Μπιτσικώκο, Ρέσσο, Λουράντο, Κορδά, Πάνο, Λίγγρη, Δαγρέ και Αποστόλου.
Επισημαίνω και πάλι την ώρα προσέλευσης (10.15-10.30) γιατί η ενδεκάδα θα βγαίνει στο γήπεδο για (καλό και σοβαρό) ζέσταμα 15 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων. Τουλάχιστον να ξυπνάμε πριν τον αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του…

Ο καιρός αύριο στο διάστημα 08.00 – 14.00 στην περιοχή του Καματερού Αττικής θα είναι καλός. Όπως προβλέπει η ΕΜΥ θα υπάρχει αραιή συνεφιά, άνεμος 5 μποφόρ και θερμοκρασία 17 °C.

Καλή μας επιτυχία, να περάσετε ένα ήρεμο και απονήρευτο βράδυ, με DVDοθεραπεία σοβαρής ταινίας και τα χέρια σας έξω από τα σκεπάσματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: