Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Δίψα για μάθηση...



Βροντερό παρών έδωσε η ομάδα της Καθημερινής στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Φιορεντίνα. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά μας «διψάνε» για μπάλα. Ωστόσο, θα πρέπει αυτά που βλέπουν να τα υλοποιούν στο γήπεδο. Βέβαια, ορισμένοι, όπως το «πουλέν» μου, σβήνουν αλλιώς τη δίψα τους. Και αυτό μέσα στο (αθλητικό) πρόγραμμα είναι. Αναζωογονεί τον οργανισμό και του δίνει… εκρήξεις!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΑΓΡΕΣ ΡΕ! ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑ... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ! ΣΑΝ ΤΟΝ... ΛΕΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ! ΕΛΕΟΣ!
ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπέρ της σύσφυξης των διημερών - ποδοσφαιρικών σχέσων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία. Πολύ περισσότερο όταν εμπλέκονται δύο εφημερίδες, μια εκ των οποίων είναι η Corriere della Sera. Το "πουλέν" μου, εκτός από το... κουνέλι, θα πνίξει και τους αντίπαλους επιθετικούς. Αναμφίβολα σε αυτό θα συμβάλλει και η ιταλική αύρα. Ωστόσο, ως προπονητής, δεν μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση με τον μάνατζέρ του Δ. Βερβελέ, γιατί τον έχω ανάγκη στην επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του. Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι: "Κάτω στον Πειραιά, στο λιμανάκι, κλείδωσε με λουκέτο το πουλάκι..."