Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Σχετικά με το τελευταίο ματς

Αγαπητοί συμπαίκτες,
H πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα είναι πλέον γεγονός! Το GOAL news χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες, ακόμη και στα γκολ, κατάφερε να νικήσει με 2-0. Και γι’ αυτό ο αντίπαλός μας είναι άξιος συγχαρητηρίων στον αγωνιστικό τομέα, γιατί στον πειθαρχικό υπάρχουν ακόμη οι γνωστοί – άγνωστοι, οι οποίοι κουβαλάνε τα προβλήματά τους στο γήπεδο και, δυστυχώς, σε παρασύρουν και σένα...
Η αποτυχία φέρνει γκρίνια και αγανάκτηση υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός και όπως γίνεται στις περισσότερες λαϊκές ρήσεις, δεν έχει άδικο. Οι μουρμούρες ακούστηκαν από κάποιους αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και μάλιστα στα αποδυτήρια. Εκεί όπου όπως έχουμε πει (και γράψει) κατά κόρον, είναι χώρος ιερός!
Φαίνεται ότι κάποιοι από την ομάδα δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ανακοινώσεις που βγάζουμε κάθε εβδομάδα ή αν τις διαβάζουν εστιάζουν την προσοχή τους στη βαθμολογία του εαυτού τους και των άλλων συμπαικτών τους, για να κάνουν στη συνέχεια χαβαλέ. Καλός ο χαβαλές, αλλά πολλές φορές εμπεριέχει δόλο και φθόνο. Έχω πει, ότι στο όνομα της σάτιρας, άνθρωποι κάθε κατηγορίας, βγάζουν τ’ απωθημένα τους. Είναι καθαρά θέμα κουτοπονηριάς…
Η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει αλλαγές και να δίνει ευκαιρίες σε όλους του παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της μέχρι τα πλέι οφ. Θα παίξουν όλοι! Το ξαναλέω, για πολλοστή φορά, μήπως κάποιοι το εμπεδώσουν επιτέλους!
Ωστόσο, εάν κάποιος από εσάς νομίζει ότι δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει σε αυτή την κατάσταση, τότε μπορεί να το συζητήσει κατ’ ιδίαν με το προπονητικό επιτελείο. Ποτέ μπροστά σε άλλους. Δεν χρειάζεται να θίγουμε συνειδήσεις. Το σύστημα από μόνο του πολλές φορές σε αποβάλλει ή σε δέχεται.
Χρειάστηκε να περάσουν δέκα περίπου μήνες για να δούμε συμπτώματα απειθαρχίας. Τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια. Η πειθαρχία είναι ένα θέμα που δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σαν ομάδα, διότι δεν θέλουμε να θιγούν, κατ’ αρχήν, οι προσωπικότητες μας, να γίνουμε δακτυλοδεικτούμενοι (γήπεδα, επιτροπές Τύπου, επαγγελματικό περίγυρο) και κατά δεύτερον το μέσο που εκπροσωπούμε. Ας σεβαστούμε τους θεσμούς και κάποιους ανθρώπους που πασχίζουν για την ομάδα. Συνεχίζουμε, λοιπόν, χωρίς κριτικές. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε…
Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους, με τις εκδηλώσεις που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και την παρέα που έχουμε φτιάξει. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι την περασμένη εβδομάδα μας έγινε πρόταση να πάμε στην Κέρκυρα και να παίξουμε φιλικό, δραστηριότητα που απορρίφθηκε λόγω υποχρεώσεων.
Στο σημερινό news letter δεν θα αναλωθώ σε κριτικές παικτών και βαθμολογίες γιατί είσαστε όλοι εκτός παιχνιδιού. Το χειρότερο πράγμα για ένα προπονητή είναι να έχει καταστρώσει τα πλάνα του και την ημέρα του αγώνα να τον «πουλάνε» τρεις παίκτες που είχε προγραμματίσει για ενδεκάδα. Αναγκάζεται, λοιπόν, να κάνει διορθωτικές κινήσεις, ενδεχομένως ν’ αφήσει εκτός παιχνιδιού και κάποιους άλλους από τους φερόμενους ως βασικούς, για να κτυπήσει το παιχνίδι στην επανάληψη. Βέβαια, όπως και στη ζωή, έτσι και σ’ ένα παιχνίδι, δεν σου έρχονται όλα ρόδινα…
Τελειώνοντας θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στη σωστή διαχείριση του αποτελέσματος. Ειδικά όταν αυτό είναι η ήττα. Επίσης κόσμια συμπεριφορά ακόμη και σε κακές διαιτησίες, όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι με το GOAL news. Δυστυχώς, κάποιοι θέλουν με τον τρόπο που τους δίνει η εξουσία της σφυρίχτρας, να θεωρούνται πάνω απ’ όλους…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μπιτσικώκος (Κλόκας), Βερβελές (Διόλατζης), Γ. Χρηστάκος, Καρταράς (Μαρδάς), Δαγρές (Αποστόλου), Λίγγρης, Γρίβας, Πάνος (Βαζογιάννης), Ρέσσος (Λουράντος), Δρακωτός (Κορδάς), Ραλλής (Α. Χρηστάκος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής : Contra – ΣΕΗ 6-0, Espresso – ΝΕΑ 0-1, Eurosport –Alter 7-1, ΕΡΤ – ΓΓΑ 2-1, ANT 1 - Αθλητική Ηχώ 4-5, Alpha - ΙΜΑΚΟ 0-1, Supersport FM – ΟΑΚΑ 5-0, ΣΕΦΑ – Εξπρές 1-0, Αυγή – Ριζοσπάστης (διεκόπη).


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγ. Ν Ι Η Γκολ Βαθμοί
1. ΣΕΦΑ 4 4 0 0 7 - 1 12
2. ΕΡΤ 4 3 1 0 22 - 4 10
3. Contra 4 3 1 0 19 - 2 10
4. Αθλητική Ηχώ 4 2 2 0 8 - 6 8
5. Eurosport 4 2 1 1 17 - 5 7
6. ΓΓΑ 4 2 1 1 10 - 3 7
7. Εξπρές 4 2 1 1 8 - 5 7
8. Καθημερινή 4 2 1 1 6 - 5 7
9. ΝΕΑ 4 1 3 0 3 - 2 6
10. ΙΜΑΚΟ 4 2 0 2 6 - 6 6
11. AΝΤ 1 4 2 0 2 9 - 10 6
12. Goal News 4 2 0 2 5 - 6 6
13. Supersport FM 4 1 1 2 10 - 7 4
14. Ριζοσπάστης 3 1 0 2 7 - 8 3
15. Alter 4 1 0 3 6 - 18 3
16. ΣΕΗ 4 1 0 3 6 - 22 3
17. Αυγή 3 0 2 1 4 - 8 2
18. Alpha 4 0 1 3 1 - 10 1
19. Espresso 4 0 1 3 1 - 16 1
20. ΟΑΚΑ 4 0 0 4 4 - 15 0

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική. Το πρόγραμμα: Αlter - Contra, ΣΕΗ – Espresso, ΓΓΑ – Eurosport, Αθλητική Ηχώ – ΕΡΤ, ΙΜΑΚΟ – ΑΝΤ 1, ΟΑΚΑ – Alpha, Goal News - Supersport FM, Εξπρές – Καθημερινή, Ριζοσπάστης – ΣΕΦΑ, ΝΕΑ –Αυγή.

Η ομάδα απέκτησε μπλοκ στο διαδίκτυο. Βάλτε στα αγαπημένα (bookmarks) τη διεύθυνση http://www.fckathimerini.blogspot.com/ για ανταλλαγές απόψεων εντυπώσεις, σχόλια και παρατηρήσεις. Βέβαια, για τους παραδοσιακούς υπάρχει και η τακτική επικοινωνία με τα e-mail.

Να είστε όλοι καλά…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι συνάδελφοι και αγαπητοί συμπαίκτες και σε λίγο καιρό μάλλον πρώην…

Όποιος μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τις λέξεις του προπονητή μας στο newsletter θα καταλάβει ότι το κύριο μέρος του απευθύνεται σε μένα. Κι επειδή οι περισσότεροι από εσάς με επιλέξατε για αρχηγός σας, θα σας μιλήσω ξεκάθαρα.

Πρώτον δεν πούλησα την ομάδα αλλά έκλεισα το ξυπνητήρι για να χαλαρώσω στο κρεβάτι και με πήρε ξανά ο ύπνος με αποτέλεσμα να αργήσω. Η λέξη πούλησα είναι πολύ βαριά και με στεναχώρησε σε τέτοιο βαθμό που θα σκεφτώ πολύ το μέλλον μου στην ομάδα.
Δεύτερον τα αποδυτήρια είναι χώρος όπου θα εκφράζονται τα παράπονα που έχουμε και όχι σε άλλες συζητήσεις όπου δεν είμαστε όλοι παρόντες...
Εγώ θα ασκώ κριτική αλλά και δέχομαι την κριτική, αφού δεν έχω το αλάθητο του Παπα. Και φυσικά δεν είμαι αυτός που θέλει να έχει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του…
Άλλωστε έχω μάθει να λέω αυτά που θέλω να πω μπροστά σε όλους και όχι να μιλάω πισώπλατα...
Συνεχίζοντας θέλω να αναφερθώ σε κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου και έκαναν λόγο για κλίκα του "Πρωταθλητή" που θέλει να παίζει. Δεν υπάρχει καμία κλίκα και αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο πλανάται πλάνην οικτρά.
Επίσης ειπώθηκαν κουβέντες του στυλ αυτός πρέπει να παίζει. Δεν υπάρχουν κύριοι τέτοιες κουβέντες αυτός πρέπει να παίζει. Θα παίζουν αυτοί που ο προπονητής κρίνει πως είναι καλύτεροι και επιμένω πως σε κάποια ματς δεν χρειάζονται τόσες αλλαγές.
Καταλαβαίνω πως αυτό το παιχνίδι ήταν ατυχές για όλους μας αλλά και για τον προπονητή μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή Δημήτρη Λουκάκη, στον οποίο το είπα και σε κατ' ιδίαν τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μετά το τέλος του αγώνα.

Λέω ξανά όμως πως όταν θέλω να πω κάτι θα το πω ενώπιον όλων και αυτό πράττω

Υ.Γ

καλό θα ήταν οι καταγγελίες να έχουν ονοματεπώνυμο. Με μια ήττα δεν έρχεται η καταστροφή, αλλά η καταστροφή μπορεί να ξεκινήσει απο μια ήττα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ

Κύριοι, εξέφρασα κάποιες απόψεις κατ ιδίαν στον προπονητή μας, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα σαν άνθρωπο, αλλά και τη θέση που καταλαμβάνει.
Είμαι θύμα κύριοι, της εύκολης κριτικής, ο πρώτος στόχος. εκείνος που έχει συνηθίσει να ακούει το όνομα του από τον προπονητή, για δικά του και λάθη άλλων. Δεν νιώθω αποδιοπομπαίος τράγος. Νιώθω ντροπή και παράπονο. Ακούστηκε ότι είμαι μέλος κλίκας. Είμαι ιδρυτής της κλίκας των παιχταράδων. Όχι εκείνων που κάνουν τσαλιμάκια, αλλά εκείνων που δίνουν πραγματικές μάχες για τη ΝΙΚΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΑ ΜΑΣ.
Σαν ομάδα ποδοσφαίρου και όχι φίλων, γιατί φίλοι είμαστε πλην των 90 λεπτών του αγώνα. Στηρίζω τον προπονητή μας με όλες μου τις δυνάμεις, εκείνες που δίνω μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν διαφωνώ με πολλά πράγματα και το πως δεν βλέπω αυτά που γίνονται.
Θα βγω πρώτος από την ενδεκάδα αν έτσι κρίνεται σωστό, αλλά δεν μπορώ να νιώθω χρήσιμος και ξαφνικά η συμμετοχή μου ή όχι σε εκείνη κρίνεται από την καθυστερημένη άφιξη συμπαίκτη.
Δεν θέλω απλά να μετανιώσω τόσο γρήγορα που μέχρι την τελευταία στιγμή απέρριψα τις προτάσεις άλλων κορυφαίων ομάδων να συνεχίσω την καριέρα μου.

Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΙΒΑΣ
ΕΦΕΔΡΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ (ΠΖ)
ΜΕΛΛΟΣ ΤΟ ΔΣ (ΚΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ)

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ... ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΖΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...
Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ «ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑΣ» ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ… ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…
O LIBERO…

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά την πρώτη φετινή ήττα της ομάδας, θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ δυο-τρία πράγματα, τα οποία μου έκαναν εντύπωση μετά από την πρώτη ήττα.
Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι κόουτς Λουκάκης έκάνε κάποια λάθη από τον πάγκο, ωστόσο, σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι μια ομάδα, αλλά 30 διαφορετικούς χαρακτήρες ανθρώπων.
Επειδή είναι άνθρωπος που τρελαίνεται αν κάνει λάθος, πιστεύω πως αν όντως είναι έτσι σίγουρα θα τα αναγνωρίσει και θα πράξει διαφορετικά στο μέλλον.
Και η κριτική όμως κόουτς μέσα στο παιχνίδι είναι και πρέπει να γίνεται πάντα, αρκεί να είναι καλόπιστη.
Όσον αφορά την περίβόητη κλίκα του «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ», θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες πως ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει ούτε θα υπάρξει στο μέλλον. Ίσα-ίσα που αυτοί που προερχόμαστε από το εν λόγω μέσο αποτελούμε, μαζί με κάποια άλλα παιδιά, τη ραχοκοκαλιά αυτής της ομάδας και τη στηρίξαμε με χιόνια και με κρύα, τραυματίες ή άρρωστοι, σε όλη την πορεία των περασμένων τριών ετών.
Κάτι, επίσης, που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό και πολύ σωστά το ανέφερε ο κόουτς Λουκάκης, είναι τα σαφή κρούσματα απειθαρχίας που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Μπορεί να κάνουμε κακό ή καλό ματς, μπορεί να υποπέσουμε σε τραγικά λάθη, μπορεί να γίνουν πολλά μέσα σ’ ένα παιχνίδι. Εκεί λοιπόν πρέπει ο συμπαίκτης μας να κάνει το παν για να μας ανεβάσει και όχι να ψάχνει να βρει αποδιοπομπαίο τράγο για να καλύψει τη δική του ίσως ανεπάρκεια.
Υ.Γ.: Θεωρώ πως η καλύτερη δυνατή λύση μετά από τέτοιες καταστάσεις είναι η... ταβέρνα!Όσον πιο πολλοί μαζευτούμε, όσο πιο γελάσουμε και όσο πιο πολύ μιλήσουμε για την ομάδα μεταξύ τύρου και αχλαδιού, τόσο καλύτερες μέρες θα έρθουν στο μέλλον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χρειάζεται ψυχραιμία!!! Κάποτε θα χάναμε, έτσι δεν είναι; Όχι, ότι δεν έγιναν λάθη. Έγιναν!!! Αλλά από όλους. Και από τον κόουτς και από τους παίκτες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Πρέπει να στηρίξουμε τον κόουτς στο έργο του, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό. Και αυτός θα μάθει μέσα από τα λάθη του. Κανείς δεν είναι τέλειος. Από την άλλη, εμείς οι παίκτες, θα πρέπει να δεχόμαστε την κριτική. Κανείς δεν είναι υπεράνω αυτής. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του αναντικατάστατο δεν ταιριάζει στην χημεία αυτής της ομάδας. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν και όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Και όλα αυτά για τις κλίκες, είναι αστεία πράγματα. Κανείς δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο. Ελάτε όλοι να γίνουμε μια γροθιά!!! Μόνο έτσι θα φτάσουμε αυτή την ομάδα ψηλά. Είναι κάτι που νομίζω ότι το θέλουμε όλοι…

ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ως δεύτερος αρχηγός της ομάδας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
1)Κακώς η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο πολύ...
2)Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε λες και χάθηκε ο κόσμος
3)Χάσαμε από μία καλή ομάδα και στις λεπτομέρειες. Δηλαδή η Βαλένθια μετά την ήττα στο Τροντχάιμ από την Ρόζενμποργκ, διαλύθηκε;
4)Καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους και πιστεύω πως η λύση δεν είναι η ταβέρνα γιατί τότε θα γίνουμε... δίτονοι!
5)Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, "όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του". Αν κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, ας το πει.
6)Για το θέμα των αλλαγών, ήμουν από τους πρώτους, που ίσως κι επειδή ήμουν από τους βασικούς να με βόλευε, να μην γίνονται πολλές. Πρέπει, όμως, να καταλάβουμε τι θέλουμε... Έγιναν πολλά πράγματα φέτος και καταλάβετε πως το ότι δεν δίνουμε 5 ή 7 ή 10 ευρώ, κάτι είναι. Εκτός του καφέ, έχουμε έτσι την ευκαιρία να παραγγείλουμε κι ένα σουφλέ...
7)Κλίκα δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Απλός, ο χώρος εργασίας, ίσως κάνει ορισμένους ανθρώπους να λένε περισσότερα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτή τη λογική, θα μπορούσε κάποιος να χρεώσει κλίκα και από άλλους χώρους εργασίας.
8)Μην... βλέπουμε φαντάσματα σε ορισμένες περιπτώσεις
9)Αν θέλετε και μία συμβουλή. Μπάλα παίζουμε για την πλάκα μας. Μην δείχνουμε ότι το βλέπουμε επαγγελματικά και γίναμε δημοσιογράφοι, επειδή υπήρχαν καλύτεροι από εμάς. Δεν είναι κακό.
10)Χρησιμοποιήστε λιγότερο τα κινητά τηλέφωνα, βλάπτουν...
11)Σε μία ομάδα, όπως είπα και στον Αποστόλη (Toli) Πάνο, συμβιβάζεσαι. Εγώ, όταν παίζω μπακ, δεξιά θα ήθελα τον Καφού και όχι τον... Πάνο (αν και μοιάζουν στο χρώμα, ε φίλε μου;)
12)Ηρεμήστε, όλα είναι καλά. Λίγη ησυχία να έχουμε τώρα και όλα θα γίνουν. Εδώ φιλιέται ο Μπιτσικώκος με τον Τζανόπουλο ρε, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

ΒΕΡΒΕΛΕΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Διονύση είναι η αλήθεια πως έχουμε μια μικρή, πολύ μικρή ομοιότητα... Όχι ποδοσφαιρικά, αλλά στην γενικότερη καταγωγή αφού και η δύο κρατάμε από τη χώρα του καφέ. Αυτός απ' το μεγάλο λιμάνι του Σάο Πάολο κι εγώ απ' το μικρό, αλλά κοσμοπολίτικο λιμάνι του Πόρτο Αλέγκρε.
Υ.Γ.: Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως η ταβέρνα θα μας έκανε καλό. Μου άρεσαν ιδιαίτερα, βέβαια και τα σουβλάκια που λάνσαρε στο τελευταίο δείπνο η κυρά-Ντίνα...

Ανώνυμος είπε...

Γιά το πρόβλημα που έχουν κάποιοι με τα ξυπνητήρια επικοινώνησα με τον επιστημονικό σύμβουλο και γενικό αρχηγό της ομάδας ο οποίος έχει ήδη αναθέσει μελέτη σε διεθνή οίκο του εξωτερικού γιά την κατασκευή και προμήθεια ειδικών "έξυπνων" ξυπνητηριών τα οποία:
a) Προγραμματίζονται από την Πέμπτη γιά το Σάββατο σύμφωνα με την ώρα του αγώνα.
β) Οι ήχοι εναλάσσονται. Με το πρώτο χτύπημα ακούγεται ο ύμνος του champions league ενώ παράλληλα το "έξυπνο" ξυπνητήρι μετακινείται ( προς την κονσόλα του PS 2 ) γιά να μην το βρίσκετε.
γ) Στο δεύτερο χτύπημα μετά 3' ακούγεται ο ύμνος της αγαπημένης σας ομάδας με ιαχές της εξέδρας στο γκολ του αγαπημένου παίκτη.
δ) Στο τρίτο χτύπημα ακούγεται ένα ποτ- πουρί με τα hilights του προπονητή μας το οποίο κλείνει με το επαναλαμβανόμενο "είστε όλοι μαλάκες".
ε) Στο τελευταίο και τελειωτικό χτύπημα ακούγονται όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με κορυφαίες ατάκες του γενικού αρχηγού από στιγμές διασκέδασης στα νυχτερινά κέντρα ( προχωρημένες ώρες) όπως " θα κάνω μήνυση στην κα Αντζελα Δημητρίου" κλπ.
Και εδώ κορυφώνεται η επιτυχία του ξυπνητηριού καθώς ταυχόχρονα αρχίζει η λειτουργία του καταβρεχτήρα πολλαπλών μπεκ ποτίσματος ενώ η wireless συνδεσιμότητά του με την TV ανοίγει την τηλεόραση όπου απολαμβάνετε βίντεο της ομάδας με virtual goals μονταρισμένα ειδικά γιά ψυχολογική υποστήριξη και ντοπάρισμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να φορτώσετε βίντεο με τον Γρίβα στη Ρόδο, τον Κανελλόπουλο να καίει ευρώπουλα στη Λευκάδα και τον προπονητή να εξηγεί σε τραγουδίστρια γ΄ διαλογής οτι είναι κυνηγός ταλέντων γιά τη SONY.

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ