Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπιτσικώκος


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της "Καθημερινής" για τον αγώνα με το GOAL NEWS. Η τελευταία προπόνηση έγινε το βράδυ της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το απόγευμα της Παρασκευής θα γνωστοποιηθεί και η αποστολή απο τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Λουκάκη και το βοηθό του, Γιάννη Τζανόπουλο.
Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει τον τραυματία Κρυπωτό, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Μπιτσικώκου που στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε. Το ιατρικό τιμ, ελπίζει πως θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρών στο δύσκολο ματς της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος Τύπου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχε και κάτι σακούλες η προπόνηση, άλλο πράγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες της τελευταίες στιγμής αναφέρουν πως οι ενοχλήσεις του Γιώργου Μπιτσικώκου είναι αντίστοιχες με αυτές που νιώθει τον τελευταίο καιρό και ο Μάρκο Νε, με αποτέλεσμα ν’ απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Οι φήμες που κάνουν λόγο, πως ο βετεράνος αμυντικός αποχώρησε μετά το δεύτερο γκολ του Πάνου, τον οποίο και είχε στον χώρο ευθύνης του κατά τη διάρκεια του οικογενέιακού διπλού, διαψεύδονται κατηγοριματικα, έστω και αν κάποια... ζιζάνια συνεχίζουν να υποστηρίζουν την παραπάνω άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλούσα όποιος κάνει σχόλια για τον συμπαίκτη μας, Γιώργο Μπιτσικώκο να τα υπογράφει κιόλας και να μην "κρύβεται" πίσω από την ανωνυμία...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον φίλο Βερβελέ και παράλληλα διαψεύδω το γεγονός πως αυτός ήταν ο λόγος που ο συμπαίκτης Μπιτσικώκος και ο τρίτος εκ των αρχηγών αποχώρησε απ’ την προπόνηση. Απλά όταν σηκώνεται να ταΐσει τη μικρή τον πιάνει πάντα μια λιγούρα και πλέον δεν του κάνουν ούτε οι φόρμες τις προπόνησης...