Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Λίγο πριν την πορεία και τον Ριζοσπάστη...


Για μία ακόμη αγωνιστική οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι». Για τον αυριανό αγώνα με τον Ριζοσπάστη, από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος, οι παίκτες που έχουν δηλώσει την επιθυμία να έρθουν στο γήπεδο είναι οι Κλόκας, Βερβελές, Καταράς, Κ. Οικονόμου, Διόλατζης, Α. Χριστάκος, Χριστόπουλος, Μπιτσικώκος, Λουράντος, Πάνος, Λίγγρης, Δαγρές, Αποστόλου, Μάλαμας, Δρακωτός, Τ. Οικονόμου, Μαρδάς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάκης, Ρέσσος, Γ. Χρηστάκος (δουλεύουν λόγω Πολυτεχνείου), Γρίβας (νυχτερινή εργασία), Κορδάς, Βαρσάκης, Σταματέλος, Β. Παπαϊωάννου, Μαρίτσας, Κοντός, Αγραφιώτης (άδεια) και Γ. Παπαϊωάννου (τον άλλο μήνα ενεργοποιείται το δελτίο του),.
Τραυματίας είναι οι Κρυπωτός, αύριο έχει αγώνα για τη Β’ Αθήνας ο Τζαβαλάς, ενώ διανύει την δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του ο Βαζογιάννης.
Επισημαίνω την ώρα προσέλευσης (10.15-10.30), γιατί, όπως είπαμε, η ενδεκάδα θα βγαίνει στο γήπεδο για ζέσταμα 15 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων. Το γήπεδο του αγώνα είναι της Ηλιούπολης, αυτό στην αρχή της Αργυρουπόλεως, δίπλα στα σκουπιδιάρικα και τη ΔΕΗ.
Στο χρονικό διάστημα 08.00 – 14.00, όπως προβλέπει η ΕΜΥ θα υπάρχει ασθενής βροχή, άνεμος 3 μποφόρ και θερμοκρασία 16 °C.

Δεν υπάρχουν σχόλια: