Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Αποκλεισμός...



Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, η ομάδα μας ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς από την ΙΜΑΚΟ κι έτσι, αποκλείστηκε και από το κύπελλο Τύπου. Τελικό σκορ 1-3 ως γηπεδούχοι, με τον Αλέκο Χρηστάκο να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος. Υπενθυμίζουμε, πως το πρώτο ματς είχε λήξει πάλι με ήττα μας, αλλά 2-1 αυτή τη φορά και με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Η ομάδα δυστυχώς, στο κρισιμότερο φέτος ματς, δεν ήταν αυτή που έπρεπε και τώρα, άπαντες καλούνται να δουν την επόμενη ημέρα...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια δεν μου άρεσε ο φωτο που επιλέχθηκε.
Τι έγινε
Αποκλειστήκαμε
Ε και
Φέτος η ομάδα έκανε μερικά βήματα μπροστά , αυτό έχει σημασία .
Του χρόνου να είμαστε καλά πρώτα απ’ολα και να πάμε ακόμα καλύτερα , μπορούμε νομίζω.
Θα τα πούμε βέβαια και από κοντά , θα πει ο καθένας μας την άποψη του για το τι χρειάζεται η ομάδα . Έχουμε μπροστά μας φιλικά παιγνίδια και θα βρούμε την ευκαιρία να τα πούμε .
Μετά το Πάσχα , μια ταβέρνα θα ήταν καλή ευκαιρία .
Τι λέτε .
demis

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Ντέμη. Εντάξει αποκλειστήκαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά της χρονιάς και κυρίως ότι έγιναν βήματα προς τα μπροστά.
Άρα μήπως θα πρέπει να αλλάξει και η φωτογραφία;

BITSI

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία ήταν δική μου επιλογή και το τελευταίο που θα έπρεπε να σας πειράζει, πιστεύω. Ειδικά όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει... Όλα τα είχαμε, η φωτογραφία μας πειράζει! Αν επιμένετε, θα βγει (μπορεί να "λερώθηκε" και στο μοντάζ). Απορώ που βλέπετε τα θετικά της χρονιάς με δύο αποκλεισμούς καπάκι... Η παρέα και όλα αυτά, όπως είπα και σε κάποιους, μπορεί να γίνεται και χωρίς να παίζουμε στην ίδια ομάδα.
Φίλε Ντέμη,άντε και να γίνει η ταβέρνα. Να έρθουν ποιοι; Οι 5-6-7 ίδιοι κάθε φορά;
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μη τρελαίνεσαι
Εγώ είμαι ο πρώτος που πίστευα ότι φέτος θα περάσουμε την ΣΕΦΑ αλλά και την ΙΜΑΚΟ στο κύπελλο.
Μάλιστα αν θυμάσαι είχα θέσει και υψηλότερους στόχους για την τελική κατάταξη της ομάδας στο πρωτάθλημα πιστεύοντας ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες.
Προσγειωθήκαμε ανώμαλα με τους δυο απανωτούς αποκλεισμούς και αυτό μας στεναχώρησε όλους.
Θεωρώ όμως φέτος ,δεν μείναμε στα ίδια και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Έγινε προσπάθεια από την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες για το καλύτερο και πιστεύω ότι κάτι καταφέραμε.
Ε αυτό το κάτι του χρόνου να προσπαθήσουμε όλοι να γίνει κάτι παραπάνω.
Τίποτε άλλο
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .
demis

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ(ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΚΟΜΑ...ΑΣΤΕΙΑΚΙ)Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΓΓΡΗΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΕΣΤΟΡΑΣ.
Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.