Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ετοιμασίες για τους τελικούς


Συνεδρίασε στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου. Ο Πρόεδρος της επιτροπής ενημέρωσε τα μέλη και τους εκπροσώπους των ομάδων για τις οικονομικές ενισχύσεις της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και του Π.Σ.Α.Τ. ποσών 4.500 και 1.000 Ευρώ αντιστοίχως τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των οργανωτικών αναγκών διεξαγωγής των Τελικών πρωταθλήματος και Κυπέλλου Τύπου.
Επίσης, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη και τους εκπροσώπους των ομάδων ότι εξασφάλισε την έγκριση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την διεξαγωγή των Τελικών πρωταθλήματος και Κυπέλλου Τύπου, το Σάββατο 24/5/2008, στο ιστορικό γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Εξάλλου, έγινε η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Τύπου και το αποτέλεσμά της έχει ως εξής : ΑΝΤ 1 - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ALPHA - ΝΕΑ. Σε περίπτωση ισοπάλου αποτελέσματος οι νικητές θα προκύψουν από τη διαδικασία των πέναλτι.
Στον τελικό του πρωταθλήματος Τύπου « SUPERSPORT FM - GONTRA GR» ύστερα από κλήρωση γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του «SUPERSPORT FM».
Το πρόγραμμα των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Τύπου, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 17/5/2008, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09.30 ALPHA - ΝΕΑ (παρ. Κουρδής- Καραγιαννάκης).
ΓΗΠΕΔΟ ROTSA
09.30 ΑΝΤΕΝΝΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (παρ.Αλυσανδράτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: