Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Μήνυμα ενόψει ρεβάνς


Καλημέρα,

γράφω αυτό το μήνυμα από την Ξάνθη όπου ήμουν για δουλειά... Το κάνω για ορισμένους, απλούς λόγους. Ο πρώτος, ότι ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε το παιχνίδι από την ΙΜΑΚΟ με 2-1 (για όσους δεν το ξέρουν). Ο δεύτερος, ότι από τις φωνές του Σαββάτου, έχω ακόμη κλειστό το λαιμό μου. Με δυσκολία μιλάω... Μικρή σημασία, όμως.
Η ομάδα για εμένα είναι πολύ καλύτερη από την ΙΜΑΚΟ. Χάσαμε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, σε ένα ματς που δεν μπήκαμε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο και ξυπνήσαμε στο δεύτερο. Δεν αρκεί, όμως, να μένουμε στα λόγια. Να λέμε ότι απλά είμαστε καλύτερη ομάδα (γιατί ίσως έτσι θέλουμε να πιστεύουμε). Και κάτι ακόμη. Διαβάζω για "πάθος, δύναμη, πάθος, δύναμη" και δεν τα βλέπω πουθενά.
Εκτός αυτού, πέσαμε σε παγίδα. Με ένα διαιτητή που έβαλε... ασπίδα στους αντιπάλους και "χτύπησε" εμάς όταν βρήκε την ευκαιρία (σε αποβολή και πέναλτι). Αυτά, όμως, δεν θέλω πάλι να τα βλέπουμε σαν δικαιολογίες.
Ως ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, θα παρακαλούσα όλους όσους θα έρθουν το Σάββατο, να έχουν στο μυαλό τους πως δεν πρέπει να πάμε νωρίς για διακοπές. Ωραία, τα βράδια της Παρασκευής μπορεί να κάνουν πιο... άνετη τη διασκέδασή μας, αλλά δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα. Αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος, που στην προηγούμενη ζωή του, πρέπει να... γεννήθηκε στα μπουζούκια.
Σκεφτείτε τι έγινε το Σάββατο και τι μπορεί να γίνει το ερχόμενο. Παίξτε για τους εαυτούς σας, για τον εγωισμό μας και στην τελική, γιατί ως ομάδα, κουβαλάμε και ένα όνομα με κύρος στο χώρο του Τύπου. Έστω κι αν δεν δουλεύουμε εκεί όλοι...
Στο βαθμό που μου επιτρέπεται και ορισμένες παρατηρήσεις:
1)Πήρα την πρωτοβουλία γι' αυτό το μήνυμα, επειδή έχω... σκάσει και δεν πιστεύω ακόμη τι έγινε.
2)Κι εγώ ίσως να πιστεύω ότι δεν αξίζω να παίζω μπακ, αλλά λιγότερο και πιο μπροστά, αλλά στο ποδόσφαιρο, έκαναν καριέρα παίκτες που πειθαρχούσαν και έβαζαν το μυαλό τους. Παίζουμε όπου μας ζητηθεί. Από τέρμα μέχρι σέντερ φορ.
3)Μην κοιτάζετε να "χρεώσετε" σε συμπαίκτες αδυναμίες. Βοηθήστε τους και μην κάνετε το έργο τους χειρότερο. Κι εγώ ξέρω ότι ο Δρακωτός είναι "killer" στην περιοχή, δεν τον πήγε το ματς του Σαββάτου, του φωνάζουμε "πάμε Τάσο" και δεν... λέμε διάφορα. Απλούστατα, γιατί στο επόμενο ματς μπορεί να κάνει τρία γκολ (το παράδειγμα τυχαίο, γιατί δεν θα με παρεξηγήσει).
4)Για τις όποιες διορθωτικές κινήσεις, υπάρχει διοίκηση και τεχνικό τιμ, που έχουν πράγματα στο μυαλό τους. Δεν είναι, όμως η ώρα γι' αυτά και μην "ψάχνετε" να δείτε τι βγαίνει.
5)Σκεφτείτε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία μας, η δουλειά σίγουρα, αλλά κι ένας εγωισμός. Ακόμη κι αν πρόκειται για το πρωτάθλημα Τύπου.

Έγραψα ήδη πολλά... Ελπίζω να κάνουμε πολλά περισσότερα το Σάββατο. Σας ευχαριστώ και ό,τι καλύτερο σε όλους σας.

ΒΕΡΒΕΛΕΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ξημερώματα Δευτέρας από Ξάνθη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το Διονύση.Ώρα για έργα, εντός αγωνιστικού χώρου, και όχι για λόγια.Το αν είμαστε όντως ποιοτικότερο σύνολο από την αρμάδα του Κωστόπουλου.....πρέπει να το αποδείξουμε το Σάββατο, κατακτώντας την πρόκριση.Θεωρητικά......μπορούμε....να αποδράσουμε με τη νίκη και από το Λα Μπομπονέρα..με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς....Ας επιστρέψουμε όμως στην σκληρή πραγματικότητα..ας γίνουμε ρεαλιστές, όπως θα έλεγε και ο Κων/νος Μητσοτάκης....και ας δείξουμε ότι είμαστε το αφεντικό της αναμέτρησης...Με καθαρό μυαλό και δύναμη...αποκλείεται να χάσουμε την πρόκριση.Ας δείξουμε...επιτέλους..τα δόντια μας..
ΥΓ....Συναγωνίζομαι πλέον..τον Γιώργο Κολτσίδα..στην κατηγορία των αποβολών....
Κων/νος Οικονόμου

Ανώνυμος είπε...

Τις δυο προηγούμενες σεζόν δεν καταφέραμε κάτι μέσα στο γήπεδο. Φέτος που λέμε ότι είμαστε καλύτεροι θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, έστω και αν πρόκειται για το Κυπελλο. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ πως κάποιος καψούρης με την μπάλα ΒΑΡΕΘΗΚΕ και θέλει να ξεκινήσει διακοπές. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ και περιμένει από εμας να αποδείξουμε πως είμαστε ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΜΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.
ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΙΒΑΣ