Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Γερά και αθλητικά με ΣΕΦΑ


Ο εικονιζόμενος είναι πλέον ένας σοβαρός κύριος ευυπόληπτος, αλλά με κάποιες κρυφές επιθυμίες. Οποίος το βρει έχει δώρο...

Τα ψέματα τελείωσαν. Τα κεφάλια μέσα κομμένα τα σχόλια και οι ανακοινώσεις και το μυαλό όλων στο παιχνίδι του Σαββάτου με το ΣΕΦΑ. Οι όποιες αντιρρήσεις μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αφού ξεθυμάνατε ξεκινάμε. Ο στόχος είναι να φτάσουμε στο πρωτάθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.
Θα ήθελα όσοι βρίσκονται στην αποστολή να είναι στο γήπεδο του Ρότσα το αργότερο μέχρι τις 10.40 γιατί πρέπει να μιλήσουμε και στη συνέχεια η ενδεκάδα να βγει για ζέσταμα. Και πιστέψτε με υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που έχουμε να πούμε.
Πέρα από τ’ αγωνιστικά θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή να είμαστε ήρεμοι στο παιχνίδι μας, χωρίς να δημιουργήσουμε εντάσεις. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν. Εάν κρατούσα κακία σε όλους αυτούς που με έχουν κτυπήσει στο ποδόσφαιρο (ένας μάλιστα έγινε η αιτία να χάσω και αρκετά λεφτά), τότε θα έπρεπε να είμαι στον Κορυδαλλό! Προσέξτε. Είμαστε όλοι συνάδελφοι και δεν θέλω απώλειες από τη συνέχεια, με ανόητη κόκκινη κάρτα.
Σας ενημερώνω και για τη διαδικασία που θ’ ακολουθηθεί στους αγώνες ρεβάνς. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ (το Σάββατο είμαστε φιλοξενούμενοι), ενώ σε περίπτωση επανάληψης του ιδίου αποτελέσματος του πρώτου αγώνα θα υπάρξει παράταση δύο δεκάλεπτων ημιχρόνων και αν δεν προκύψει νικητής πέναλτι.
Υπενθυμίζεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές η υποχρέωσή τους να φέρουν μαζί τους αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητάς τους, διότι ενδέχεται να γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα με τους δεύτερους αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι οφ , που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5/4/2008, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ - ΒΑΡΗ
09.15 EUROSPORT - ESPRESSO (5-0)    (παρ. Κατσαρός)
11.00 SUPERSPORT - ΙΜΑΚΟ (2-1)        (παρ. Κατσάνος)
ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
11.00 Γ.Γ.Α. – ΑΥΓΗ (5-2)    (παρ. Σταματάκος-Βακαλόπουλος)
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
09.00 ΑΝΤΕΝΝΑ - Σ.Ε.Η. (3-2)         (παρ. Αλυσανδράτος)
11.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΝΕΑ (1-1)     (παρ. Αλυσανδράτος)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΓΙΩΤΗΣ
09.00 ΕΡΤ - ALPHA (3-0)                    (παρ.Μανδηλάς)
11.00 GONTRA GR - ΟΑΚΑ (8-1)        (παρ. Κούνης )
ΓΗΠΕΔΟ ROTSA
09. 00 ΕΞΠΡΕΣ - GOAL NEWS (1-1)      (παρ. Λουκάκης)  
11.00 Σ.ΕΦ.Α. - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (2-2)    (παρ. Αρβανίτης)
ΠΟΙΝΕΣ
Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε και:
1) Τιμωρεί με εννέα (9) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή, Ποταμιάνο (ΝΕΑ).
2) Τιμωρεί με έξι (6) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή, Αργυρόπουλο (ΝΕΑ).
3) Τιμωρεί με έξι (6) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή, Χατζηκωνσταντή (ΕΞΠΡΕΣ).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε μάγκες, όλα εδώ πληρώνονται. Το γήπεδο αυτό θέλει μυαλό και γρήγορες αντιδράσεις γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Το σημαντικότερο όμως, περαστικά στον Τζανο που έκανε σήμερα το απόγευμα την επέμβαση στο χέρι. Θα παίξουμε και γι' αυτόν!

Ανώνυμος είπε...

Κρύπω!!Κρύπω!! Κρύπω!!Κρύπω!! Κρύπω!!Κρύπω!!
Με αυτή τη φανέλα έλα το Σάββατο στο γήπεδο Κρυπωτέ...

Klokman...

Ανώνυμος είπε...

παμε να πάρουμε το ματσακι.....και κοιτάμε μπροστά μόνο μπροστά .
ποτέ δεν απογοητευόμαστε ακόμα και αν βρεθούμε πίσω στο σκορ...ακομα και αν είμαστε εκτός μέχρι το 85΄δεν τα παρατάμε ....ας μην έχουμε την γκρίνια μαζί μασ σε αυτό το ματς.
ο Γκρινιάρης Γιώργος Λίγγρης

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΙΩ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΥΠΩΤΟΣ, ΚΛΑΙΩ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΡΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΗΣ PANINI ΕΙΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΤΣΑ, ΤΟΝ ΣΙΜΕΟΥΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΞΑΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιδιος ο Θεολόγης Παπαδόπουλος είναι ρε..... Και φέρνει και λίγο σε Παναγιώτη Μολακίδη

Bitsi