Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Η ΙΜΑΚΟ προ των πυλών!












Το δεύτερο συνεχόμενο πειθαρχικό παράπτωμα του Α. Πάνου οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής.

Ο θεσμός του κυπέλλου βρίσκεται προ των πυλών. Η Καθημερινή αντιμετωπίζει το Σάββατο την ΙΜΑΚΟ (09.00), στο γήπεδο της Ηλιούπολης, ως φιλοξενούμενη. Το υπενθυμίζω αυτό διότι μετράει σε αυτή τη φάση το εκτός έδρας γκολ.
Για ορισμένους η κλήρωση δεν ήταν καλή. Προσωπικά θεωρώ ότι στη ζωή δεν υπάρχουν καλές ή κακές κληρώσεις. Οπως λέει ο θυμόσοφος λαός «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς» και νομίζω ότι αυτή η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση.
Το μείζον θέμα είναι ο βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που θ’ αγωνισθούν. Μπορούν ν’ αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα; Τι λέει η καρδιά τους και πως είναι ο ψυχισμός τους; Θα βάλουν τη γλώσσα να τρέχει αντί τα πόδια;
Αναμφίβολα η ΙΜΑΚΟ είναι από τις αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει για το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα ότι αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στα δύο παιχνίδια θα πάρουμε την πρόκριση.
Από το παιχνίδι του Σαββάτου θ’ απουσιάσουν βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Γ. Χρηστάκος θα είναι σε δουλειά, ο Λουράντος τραυματίας και οι Πάνος, Λουκάκης τιμωρημένοι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαζογιάννη, λόγω τραυματισμού, ενώ επανέρχεται ο Μπιτσικώκος, που εξέτισε την τιμωρία του.
Η αποστολή της ομάδας θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο στις 08.30, για να γίνει το ανάλογο ζέσταμα, ν’ ανακοινωθεί η ενδεκάδα και να φύγει η τσίμπλα από το μάτι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το ότι επιστρέφει ο Μπίτσι, καλύπτωνται όλες οι απουσίες.Ξέρω καλά οτι γυρίζει καυλωμένος και θα δώσει οτι έχει για όσο χρόνο παίξει.Καλή επάνοδο
Κασάπη του πρωταθλληματος Τύπου.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι, να είσαι σίγουρος Λάζαρε! Πολύ σίγουρος για τη μεγάλη επιστροφή. Δεν είδες το παιδί, πόσο του έλειψε η ομάδα; Τόσο καιρό με την κόκκινη κάρτα στο πλευρό μας ήταν, μεγάλο ενδιαφέρον, να δει τι γίνεται... Χαμός, πανικός. ΌΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην ομάδα μπαίνουν και παίζουν. Όχι στα λόγια, στα blog και... αρχιδιές. Στο γήπεδο μάγκες. ΤΕΛΟΣ

ΒΕΡΒΕΛΕΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ Λάζαρε, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, αν φυσικά αποφασίσει ο προπονητής να μου δώσει χρόνο συμμετοχής. Αυτό που με νοιάζει πραγματικά είναι η πρόκριση και μόνο αυτή. Οσο για τα υπόλοιπα: "Ο καιρός γαρ εγγύς" (Δημοσθένης Λιακόπουλος).

BITSI

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το Λιακόπουλο, υπάρχει και ο... Σωκράτης!!!
ΒΕΡΒΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Και ο Ιούλιος Καίσαρας... αδελφέ!
BITSI