Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Με ΙΜΑΚΟ στο κύπελλο.


Θα τους πάρει μόνος του ο Χριστόπουλος!

Συνεδρίασε την Τετάρτη (9/4), στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου και οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου (12/4).
Στο Κύπελλο συνεχίζουν οι ομάδες: ESPRESSO,ALPHA, ΙΜΑΚΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΟΑΚΑ, GOAL NEWS, ΝΕΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ και ΑΝΤΕΝΝΑ, με την τελευταία ομάδα να προκρίνεται ύστερα από κλήρωση στην επόμενη φάση άνευ αγώνων.
Οι αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου αυτής της φάσης είναι διπλοί και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν το μεθεπόμενο Σάββατο (19/4) με αντιστροφή των γηπεδούχων. Εκτός συνέχειας ύστερα από αίτημά τους τέθηκαν οι ομάδες: ALTER, ΑΥΓΗ και EUROSPORT.
Στη συνεδρίαση παρέστη ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ κ. Μίχας ο οποίος υπέβαλε αίτημα διεξαγωγής φιλικού αγώνα μεταξύ των Μικτών ομάδων της ΑΔΕΔΥ και του πρωταθλήματος Τύπου. Το αίτημα έγινε ομόφωνα αποδεκτό από την επιτροπή και ο αγώνας ορίστηκε για την Τετάρτη (30/4) και ώρα 6 μ.μ. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενο δελτίο Τύπου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα με τους πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν το Σάββατο (12/4), έχει ως εξής :
ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
09.00 ΙΜΑΚΟ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (Κ)                  (παρ. Θεοδωρόπουλος)
11.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - SUPERSPORT FM (Π) (παρ. Λάκατζης)
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
09.00 ΕΞΠΡΕΣ - GONTRA GR (Π)                       (παρ. Κούνης)
11.00 Σ.ΕΦ.Α. – ΕΡΤ (Π)                                  (παρ. Παπαγρηγόρης)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ,)
09.00 ΟΑΚΑ - GOAL NEWS (Κ)                           (παρ. Αλυσανδράτος)
11.00 ΝΕΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ (Κ)                      (παρ. Αρβανίτης)
ΓΗΠΕΔΟ ROTSA
09.00 ESPRESSO – ALPHA (Κ)                             (παρ. Σταματάκος)
11.00 Σ.Ε.Η. – Γ.Γ.Α. (Π)                                        (παρ. Κατσάνος)
ΠΟΙΝΕΣ
Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε και:
Τιμωρεί με οχτώ (8) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή, Λαχανά (ΕΞΠΡΕΣ).






5 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Και μετά θα βάλω το τρόπαιο εξώφυλλο στο GK. Έτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα, θα πω μόνο αυτό και ανώνυμα για αρχή. Οποιος θεωρεί ότι κληρωθήκαμε με υπερομάδα και θα αποκλειστούμε εύκολα, να μην κατέβει το Σάββατο στο γήπεδο. Από Δευτέρα και ανάλογα θα πούμε και ονόματα.

Φιλιά

Homo Ludens είπε...

Άντε πάλι με τις συνομωσίες... Σοβαρευτείτε ρε! Ούτε υπερομάδα είναι η ΙΜΑΚΟ, ούτε χαβαλέδες. Παίζουν πολύ καιρό μαζί, έχουν δύο καλές μονάδες (τον Στέφανο στην επίθεση και τον Αλέξη στα χαφ, ο Φυσάκης δεν παίζει πια), συνήθως έχουν μόνο μία αλλαγή, αλλά είναι νέα παιδιά και αντέχουν -και με εξαίρεση το φετινό ματς πρωταθλήματος που τους κερδίσαμε εύκολα, πάντα μας δυσκόλεψαν στο παρελθόν και πάντα μας κέρδιζαν στις λεπτομέρειες. Φέτος είναι σαφές ότι είμαστε καλλίτεροι, άρα οφείλουμε να τους κερδίσουμε. Αυτά τα "υπερομάδας" προφανώς ελέχθησαν χωρίς πολλή σκέψη και δεν θα πρέπει να μας αποσυντονίζουν. Μάγκες, η ομάδα μας φέτος έδειξε δείγματα σοβαρού συνόλου, το Κύπελλο είναι ένας στόχος εφικτός. Μην αρχίσουμε τις γκρίνιες και τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Το άλλο Σάββατο πάμε για τη νίκη!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην πάρεται στα σοβαρά το μήνυμα του Χριστόπουλου. Αναφέρει επί λέξη: Το άλλο Σάββατο πάμε για τη νίκη! Μεθαύριο παίζουμε Παναγιώτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Homo Ludens είπε...

E, ναι. Το άλλο Σάββατο ξαναπαίζουμε όμως! Χαχχαχαχα...
Επίσης, μην πάρετε σοβαρά το μήνυμα κάποιου που υπογράφει ως "Ανώνυμος" και το "πάρετε" το γράφει "παρεται"...