Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Φλας στα Μέγαρα


Ο Μεγαρίτης άσος, κατά τον απουσιάζοντα εις Μύκονο, Γιάννη Τζανόπουλο, βοηθό προπονητή της ομάδας, Αποστόλης Πάνος, παραδίδει την πλακέτα στον κ. Καλούπη, πρόεδρο των ΑΜΕΑ Μεγάρων.

Ο αεικίνητος πρόεδρος της ομάδας της Καθημερινής, ο οποίος θέλησε, λόγω του φιλικού χαρακτήρα του αγώνα, ν’ αγωνισθεί στα χαφ, για να δημιουργήσει, όπως είπε (αλήθεια ο Μεγαλοδύναμος Δημιουργός τι θα σκέφτηκε όταν τον είδε;), Γιάννης Χριστάκος, παραδίδει την πλακέτα στον αντιδήμαρχο Μεγάρων, Βασίλη Χατζόπουλο.

Ο παίκτης προπονητής της ομάδας της Καθημερινής, γνωστός στο ευρύ κοινό για τις φιλανθρωπίες του, ως Loukisios de Sade (στο κρασί που παράγω και εμφιαλώνω, με την γνωστή ετικέτα, αναφέρομαι!), παραδίδει την πλακέτα στον πρόεδρο του δημοτικού οργανισμού αθλητικής ανάπτυξης Μεγάρων, Θοδωρή Μήτσο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καθημερινής (όσοι έμειναν για το τραπέζι που ακολούθησε του αγώνα) στον πιο οικείο γι αυτούς χώρο, καθώς τους έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι την κοιλιά θα την ρίξουν μπόι!


Οι προετοιμασίες πριν τον αγώνα. Όπως θα διακρίνετε αριστερά της εικόνας ο κύριος με τον αριθμό φανέλας 15, βυθισμένος στις σκέψεις του κατευθύνεται προς την εστία της Καθημερινής. Κάποια στιγμή μου εκμυστηρεύτηκε ότι σκέφτεται να κρεμάσει τα γάντια του, αφού ότι είχε να προσφέρει στο ποδόσφαιρο το έδωσε. Ωστόσο, γεννάται το ερώτημα. Το κακόμοιρο το ποδόσφαιρο κατάλαβε ποτέ τι του έδωσε;

Αυτή την λεζάντα την αφήνω να την κάνουν οι… Κινέζοι! Μιλάει από μόνη της. Αυτό ο γίγας, κύριοι, υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας και μάλιστα έχει χρηστεί και μια φορά διεθνής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: