Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ολα έτοιμα για τους τελικούς του Τύπου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τους τελικούς του πρωταθλήματος και Κυπέλλου Τύπου και αποφασίστηκαν τα εξής: τον συντονισμό και την εποπτεία της διοργάνωσης θα έχει ο Πρόεδρος της επιτροπής.
Παρατηρητές στους πάγκους των ομάδων ορίστηκαν οι: Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Πρίγγουρης. Παρατηρητής και σύνδεσμος μεταξύ των ομάδων και των διαιτητών ορίστηκε ο Γιώργος Σταματάκος.
Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στα αποδυτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων. Οι ομάδες του «ΑΝΤ 1» και του «ALPHA» πρέπει να έχουν αφιχθεί στα αποδυτήρια το αργότερο στις 4 μ.μ. και οι ομάδες του «SUPERSPORT FM» και του «GONTRA GR» το αργότερο στις 6 μ.μ..
Τα φύλλα αγώνα θα πρέπει να είναι απολύτως συμπληρωμένα τουλάχιστον 35 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων και μέσω του αρμόδιου παρατηρητή θα παραδοθούν στους διαιτητές. Οι ομάδες θα βγουν στο γήπεδο για την καθιερωμένη προθέρμανση 30 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.
Οι αναπληρωματικοί στη διάρκεια της προθέρμανσής τους, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια των αγώνων, πρέπει να φέρουν διαφορετικό χρώμα στις φανέλες τους από αυτό των παιχτών που θα αγωνίζονται.
Χρέη εκφωνητή έχει αναλάβει ο καλός συνάδελφος και ποδοσφαιριστής, της ομάδας «ΕΞΠΡΕΣ», Αλέξανδρος Λαχανάς.
Από τη θύρα 11 του γηπέδου της Λεωφόρου θα εισέλθουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και από ένας συνοδός για κάθε ομάδα, όλοι οι άλλοι θα εισέλθουν από τη θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εντεταλμένοι για την υποδοχή θα είναι η γραμματέας της επιτροπής και ο Γιώργος Καούλας.
Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου θα γίνει η απονομή σε νικητές και ηττημένους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε φυσικά πρόσωπα και φορείς που συνέβαλαν καθοριστικά στη διοργάνωση των τελικών, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του πρωταθλήματος Τύπου.
Το ωράριο έναρξης των αγώνων ( 5 μ.μ. τελικός Κυπέλλου και 7 μ.μ. τελικός πρωταθλήματος Τύπου) θα τηρηθεί αυστηρά και προς τούτο έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες προς τις ομάδες των διαιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: