Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στα Μέγαρα



Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τον φιλικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, της Καθημερινής με ομάδα δημοτικών και νομαρχιακών συμβούλων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2008, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ., στο Δημοτικό γήπεδο του Βύζαντα.
Ο Δήμος Μεγάρων φρόντισε να παρουσιάσει εκτενώς την διεξαγωγή του. Εκτός από τη εισιτήρια που εξέδωσε με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση των ΑΜΕΑ Μεγάρων, έβγαλε αφίσες διαφήμισης του αγώνα που αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει στείλει καταχωρήσεις σε πέντε τοπικές εφημερίδες που εκδίδονται εβδομαδιαία.
Εξάλλου, με την χορηγία της τοπικής αδέσμευτης εβδομαδιαίας εφημερίδας Μεγάρων & Δυτικής Αττικής «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» εκδόθηκαν εισιτήρια του αγώνα τα οποία αναφέρουν τα εξής:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.
Αγωνιστικά η ομάδα μας είναι έτοιμη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα, θα εμφανιστεί ενισχυμένη με τρία νέα πρόσωπα από τα πιεστήρια της εφημερίδας, οι οποίοι αγωνίζονται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, σε γήπεδα 5Χ5.
Για μια ακόμη φορά θα σας επιστήσω την προσοχή να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να δείξετε την απαιτούμενη σοβαρότητα και διάθεση. Αποφεύγουμε τις περιττές ενέργειες και δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο.
Ο καιρός αναμένεται να είναι καλός για ποδόσφαιρο. Η ΕΜΥ προβλέπει για την ώρα του αγώνα ηλιοφάνεια με 20 βαθμούς θερμοκρασία, Βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 5 μποφόρ και 62% υγρασία.
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ
Για να φθάσετε στο γήπεδο των Μεγάρων με το αυτοκίνητο πρέπει να βγείτε στη έξοδο προς «Μέγαρα, Πάχη» και όχι σε αυτή που γράφει «Μέγαρα, Νέα Πέραμος».
Σε λίγο θα φτάσετε σε μία διασταύρωση με φανάρια, όπου πρέπει να στρίψετε αριστερά προς "Κόρινθο" και σε 100 μέτρα αμέσως δεξιά προς «Καβελλάρη». Αυτή είναι η οδός Βυζαντίου, στην οποία θα προχωρήσετε όλο ευθεία. Σε περίπου 800 μέτρα θα φτάσετε τις γραμμές του τρένου, με το γήπεδο ακριβώς απέναντί σας.
Είναι 42 χλμ από την Αθήνα, κτίστηκε το 1955 (Τελευταία ανακατασκευή το 2000) και χωράει 2.350 θεατές. Ρεκόρ θεατών: 3.700 (Βύζας - Λάρισα, το 1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: