Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Φιλανθρωπίες Καθημερινής


Η φωτογραφία δημοσιεύεται για να ξέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι ακόμη και στα Ελληνοαλβανικά σύνορα να βρίσκεται τον παρακολουθούμε. Ακόμη και αν αυτός είναι ο πρόεδρος!

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καθημερινής συνεχίζει και φέτος τις κοινωνικές της δραστηριότητες. Μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικές αναμετρήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Το Σάββατο, 24 Μαΐου, στο δημοτικό γήπεδο του Βύζαντα (φυσικό χόρτο), στις 11.00, η Καθημερινή θ' αναμετρηθεί με τη μικτή ομάδα των δημοτικών και νομαρχιακών συμβούλων. Τα έσοδα από τον αγώνα, ο οποίος θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ, θα διατεθούν στα ΑΜΕΑ Μεγάρων. Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε και παρήγγειλε τρεις πλακέτες, οι οποίες θα δοθούν στον δήμαρχο Μεγαρέων, στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής και στα ΑΜΕΑ Μεγάρων.
Αμέσως μετά τον αγώνα θ' ακολουθήσει γλέντι στην κοσμική ταβέρνα «Παπανούσης».
Επίσης, το Σάββατο, 28 Ιουνίου, στο γήπεδο του Αγ. Πέτρου, η Καθημερινή θ' αντιμετωπίσει την ομάδα των παλαιμάχων της Ν. Λευκάδας. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί με αφορμή την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο και εντάσσεται σε μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα διεξαχθούν εκείνη την περίοδο στη Βασιλική Λευκάδος.
Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε και παρήγγειλε μία πλακέτα για τον δήμαρχο Απολλωνίων και 20 μετάλλια για τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.
Στον προγραμματισμό μας, εξάλλου, βρίσκεται και η (καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια) φιλική αναμέτρηση με την μικτή ομάδα δημοσιογράφων της Ρόδου, τα έσοδα της οποία δίδονται στα ΑΜΕΑ Ρόδου. Φέτος, οι διοργανωτές θέλουν να διοργανώσουν ένα μικρό τουρνουά με τη συμμετοχή των παλαιμάχων (Ολυμπιακού ή Παναθηναίκού) και την ομάδα της Αστυνομίας. Ωστόσο, η ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη λόγω της παράτασης της Γ' Εθνικής και του EURO 2008. Εάν δεν διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου, το πιθανότερο είναι να μετατεθεί τον Σεπτέμβριο.
Παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να κανονίσουν τις άδειές τους, ώστε να παραβρεθούν στους εν λόγω αγώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: