Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με Ριζοσπάστη στα Μελίσσια


Η ομάδα του Ριζοσπαστη είναι ο επόμενος αντίπαλός μας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τύπου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μελισσίων με ώρα έναρξης 09.00. Η συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 08.30 για την ανακοίνωση της ενδεκάδας, ένα καλό ζέσταμα και τις απαραίτητες οδηγίες.
Ο καιρός θα είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να λείψει κανείς. Εκτός, βέβαια, εάν υπάρχει σημαντική δουλειά. Η ΕΜΥ προβλέπει την ώρα του αγώνα καθαρό ουρανό, 11 °C, 74% υγρασία και βορείους ανέμους εντάσεως 4 Μποφόρ.
Κατά τ' άλλα συνεδρίασε την Τρίτη 19/10/2010 η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία και των εκπροσώπων των ομάδων.
Η επιτροπή ασχολήθηκε με την ανάγνωση των φύλλων αγώνων της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ενημέρωσε σχετικά τον αθλητικό δικαστή.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του συνόλου του φετινού πρωταθλήματος το οποίο επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος Δ. Λουκάκης. Το πρόγραμμα διανεμήθηκε ήδη στους εκπροσώπους όλων των ομάδων.
ΠΟΙΝΕΣ
Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε και:
1. Τιμωρεί με έξι (6) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή Καραμπέκο (ALPHA).
2. Τιμωρεί με μία αγωνιστική τους ποδοσφαιριστές Βυλλιώτη (ΕΡΤ),Χάρο (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ),Σταύρου (Σ.Ε.Η.),Ρ.Σωτηρακόπουλο (SUPERSPORT FM),Φιλόγλου (Σ.Ε.Η.).
Το πρόγραμμα με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τύπου, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 23/10/2010, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
10.OO ΑΥΓΗ – ΚΑΝΑΛΙ 9 (παρ.Βακαλόπουλος - Λογοθέτης)
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
09.00 Σ.Ε.Η.- GOAL NEWS (παρ. Σταματάκος)
11.00 ALPHA - Γ.Γ.Α. (παρ. Κουτσούμπας)
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
09.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (παρ.Καραίσκος)
11.00 EUROSPORT - CONTRA.GR (παρ.Θεοδωρόπουλος)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ
09.00 NEA - ΑΝΤΕΝΝΑ (παρ.Κούνης)
11.00 SUPERSPORT FM – ΕΡΤ (παρ.Αργυρόπουλος)
* Παράκληση για την πιστή τήρηση των ωρών έναρξης των αγώνων διότι στη λήξη θα περιμένουν άλλες ομάδες να αγωνιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: