Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Καθημερινή - ΕΡΤ για το Σούπερ Καπ


Η μεγάλη ώρα της φετινής σεζόν έφαθσε, με το... καλημέρα! Η ομάδσα μας καλείται ν' αγωνιστεί με την ΕΡΤ στον (καθιερωμένο πλέον) τελικό του Σούπερ Καπ Τύπου, στον οποίο ο πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον κυπελλούχο.
Η Καθημερινή ήταν η μοναδική ομάδα που δεν έκανε φέτος μεταγραφές. Αντίθετα επεδίωξαν να μας πάρουν παίκτες (Λίγγρης, Καταράς, Μοσχίδης) και μάλιστα χωρίς να είμαστε ενήμεροι, τουλάχιστον οι διοικούντες. Και δεν αναφέρομαι σε τετελεσμένα γεγονότα, αλλά σε προσεγγίσεις (οι υπαίτιοι καταλαβάινουν). Ολα αυτά δείχνουν ότι μας υπολογίζουν ως ομάδα, αλλά δυσττυχώς δεν μας σέβονται!
Η διοίκηση θεώρησε ότι φέτος είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Και συμφωνήσαμε ότι θα ήταν πλεονασμός να πάρουμε παίκτες και να χαλάσει η χημεία - παρέα αυτής της ομάδας. Στην πρώτη ταβέρνα που θα πάμε θα σας επιστήσουμε, εκτός των άλλων, την προσοχή να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Εάν, φυσικά, δεν εργάζεστε.
Ο τελικός του Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πεύκης, στις 10.00. Θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο ΟΛΟΙ μέχρι τις 09.15 για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και να γίνει ομιλία. Θα έρθετε με την εμφάνιση την πορτοκαλί και τις φόρμες σας τις μπλε. Ακόμη και αυτοί που δεν θα αγωνιστούν, γιατί θα γίνει φωτογράφηση με το κύπελλο (υπάρχουν δύο για νικητή και ηττημένο) και τα μετάλλια. Επίσης, επειδή θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, θα πρέπει όλοι να είμαστε ντυμένοι με αθλητική περιβολή.
Η ΕΜΥ την ώρα του αγώνα προβλέπει συννεφιά, 71% υγρασία, τρία μποφόρ ανέμους και θερμοκρασία 11 °C.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Οι ομάδες «SUPERSPORT FM» και «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» δήλωσαν ότι θα συνενωθούν και θα κατέλθουν ως ενιαία ομάδα με την επωνυμία «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ». Κατόπιν αυτού οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι οριστικά δεκατρείς.
Διενεργήθηκε κλήρωση για τους αγώνες του πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2010-2011. Η πρώτη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/10/2010, έχει ως εξής: GOAL NEWS – ΝΕΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ-EUROSPORT, EΡΤ-ALPHA, CONTRA.GR – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, Γ.Γ.Α. –ΑΥΓΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ –ΚΑΝΑΛΙ 9, ρεπό Σ.Ε.Η.
Ο Πρόεδρος της επιτροπής ενημέρωσε τα μέλη αλλά και τους εκπροσώπους των ομάδων για αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προκειμένου να διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας σε γήπεδο της Αθήνας που θα ορίσει η επιτροπή. Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε στον Π.Σ.Α.Τ. ο Πρόεδρος του οποίου εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της επιτροπής όπως συγκροτήσει ομάδα από ποδοσφαιριστές – μέλη του Π.Σ.Α.Τ. Περισσότερες λεπτομέρειες σε προσεχές Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 9/10/2010 και ώρα 10 π.μ. θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης το ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ με το οποίο σηματοδοτείται κάθε χρόνο η έναρξη της νέας περιόδου. Αντίπαλες φέτος οι ομάδες της ΕΡΤ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.
Το πρόγραμμα με τους φιλικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 9/10/2010, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
09.OO EUROSPORT –GOAL NEWS
11.00 CONTRA.GR – ΣΧΟΛΕΣ ΜΩΡΑΪΤΗ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09.00 Γ.Γ.Α. – ALPHA
11.00 ΝΕΑ – Σ.Ε.Η.
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
09.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ – ΚΑΝΑΛΙ 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: