Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Νίκη με 3-1 στην πρεμιέρα


Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ποδοσφαιρική ομάδα της Καθημερινής αφού επικράτησε του Καναλιού 9 με 3-1. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Παπαϊωάννου (23'), Πάνος (45'), Μαντελίδης (65') και των αντιπαλων ο Χαλέμος (20').
Οπως στα περισσότερα παιχνίδια μπήκαμε χαλαρά στον αγώνα, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά στα αισιόδοξα είναι ότι δείχνουμε πλεόν την απαιτούμενη σοβαρότητα και ανακάμπτουμε. Αναμφίβολα χριάζεται μεγαλύτερη σοβαρότητα και προσπάθεια από τους παίκτες.
Την επόμενη αγωνιστική θ' αντιμετωπίσουμε τον Ριζοσπάστη. Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων της 1ης αγωνιστικής
CONTRA. GR – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 3-2
Σ.Ε.Η. – SUPERSPORT FM 0-3
ΕΡΤ – ALPHA 3-1
GOAL NEWS – ΝΕΑ 1-1
ΑΝΤΕΝΝΑ – EUROSPORT 1-1
Γ.Γ.Α. – ΑΥΓΗ (ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η νεοεκλεγείσα από τις αρχαιρεσίες της Τρίτης 5/10/2010 οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Β. Αλυσανδράτος, Αντιπρόεδρος:Δ. Λουκάκης,Γραμματέας: Γ.Σταματάκος,Ταμίας: ΗΛ.Αργυρόπουλος,Μέλος: ΑΡ. Καραίσκος. Αναπληρωματικοί: Δ. Κούνης,ΣΤ. Καλλέργης και Β. Λογοθέτης.
Η επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 14/10/2010 στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. προκειμένου να ρυθμίσει διάφορες εκκρεμότητες των ομάδων ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16/10/2010.
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου εύχεται στους εκπροσώπους, ποδοσφαιριστές, προπονητές. μέλη όλων των ομάδων υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά και χωρίς το παραμικρό κρούσμα βίας.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της επιτροπής έχει εξουσιοδοτηθεί από το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ. να συγκροτήσει την μικτή ομάδα Τύπου η οποία την προσεχή Πέμπτη 21/10/2010 και ώρα 3.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στο ιστορικό γήπεδο « ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν για τον συγκεκριμένο αγώνα παρακαλούνται να βρίσκονται στα αποδυτήρια του γηπέδου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: