Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Πόρτα στην IMAKO!

Μας αρέσουν οι καλές εκδόσεις της ΙΜΑΚΟ…

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τύπου βρίσκεται έξω από την πόρτα μας. Το θέμα είναι πως θα την ανοίξουμε για να την υποδεχτούμε. Έχοντας στην άκρη του μυαλού μας την (παραφρασμένη) πατρική συμβουλή «δεν ανοίγουμε σε αγνώστους» και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Γιατί ο αυριανός μας αντίπαλος, η ΙΜΑΚΟ, μπορεί να είναι γνωστή ως όνομα ομάδας, αλλά έχει αλλάξει κατά τα 3/5.
Αύριο (Σάββατο), λοιπόν, θα βρεθούμε στο γήπεδο της Παλλήνης (πρώην Γιώτη) απέναντι σε μια ομάδα που στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 2-2 με τον ΑΝΤ 1 και όπως έμαθα διαθέτει αξιόμαχο σύνολο. Ωστόσο, επειδή στο ποδόσφαιρο όλα καταγράφονται στο γήπεδο δεν μένει παρά να το διαγνώσουμε και εμείς. Εάν είναι καλύτεροι θα νικήσουν, ένα είναι χειρότεροι θα χάσουν.
Με βάση τα μηνύματα συμμετοχής που μου στείλατε η συμμετοχή ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να είμαστε περισσότεροι από τους 18 που έχουν δικαίωμα ν’ αγωνισθούν στο παιχνίδι, βάσει προκήρυξης. Το βράδυ θα επιλέξουμε με τον Δρακωτό την αποστολή και αν χρειαστεί (το λέω αυτό γιατί δεν έχω ακόμη απάντηση από τους τρεις των πιεστηρίων, που μαθαίνουν παραμονή απόγευμα εάν δουλεύουν) να κόψουμε κανέναν θα του μιλήσω προσωπικά.
Φέτος έχουμε αποφασίσει να παίζουμε όλοι, όπως κάθε χρόνο βέβαια στην κανονική περίοδο, ωστόσο, θα γίνεται και ροτέισον στην βασική ενδεκάδα. Θα αξιοποιηθούν άπαντες. Θα επιχειρήσουμε να έχουμε δύο ανταγωνιστικές ομάδες και στα δύο ημίχρονα έτσι ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά τόσο από φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και από φρεσκάδα, καθαρό μυαλό. Γι’ αυτό ΚΑΝΕΙΣ δεν κρατάει δυνάμεις. Τα δίνει όλα όσο παίζει…
Ο καιρός αύριο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία 12 °C, υγρασία 78% και βορείους ανέμους έξι μποφόρ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Με ομόφωνη απόφαση των μελών της ολομέλειας εγκρίθηκε η συμμετοχή στο Πρωτάθλημά μας της ομάδας «SUPERSPORT FM». Στην επόμενη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής θα αποφασιστεί η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα «SUPERSPORT FM –Σ.Ε.Η.» ο οποίος επρόκειτο να τελεστεί την πρώτη αγωνιστική , αλλά είχε αναβληθεί.
Την προσεχή Τρίτη 3/11/2009 θα οριστικοποιηθεί η μορφή των ρόστερ των ομάδων. Άλλη παράταση δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί.
Μετά την συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων στο φετινό Πρωτάθλημα αποφασίστηκε ομόφωνα όπως αυτό διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων και στη δεύτερη φάση οι οχτώ πρώτοι της βαθμολογίας θα συνεχίσουν για την διεκδίκηση του Πρωταθλήματος ενώ, οι υπόλοιποι έξι θα διαγωνιστούν για την διεκδίκηση του Κυπέλλου. Οι αγώνες της δεύτερης φάσης θα τελεστούν με το σύστημα πλέι οφ.
ΠΟΙΝΕΣ
Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε και:
1) Τιμωρεί με έξι (6) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή, Μανιάτη (ΑΥΓΗ).
2) Τιμωρεί με μία (1) αγωνιστική τον ποδοσφαιριστή, Τσακίρογλου (ΙΜΑΚΟ).
Το πρόγραμμα με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 31/10/2009, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
11.30 ΝΕΑ – SUPERSPORT FM (παρ. Αργυρόπουλος - Κατσαρός)
ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ( τηλ. 210-8055543, 6977-322935)
08.45 ΑΥΓΗ - ΑΝΤΕΝΝΑ (παρ. Κούνης)
10.45 ΕΡΤ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (παρ. Καλλέργης)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09. 00 ALPHA – GOAL NEWS (παρ. Λουκάκης )
11. 00 IMAKO – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (παρ. Μανδηλάς)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ
09.00 Γ.Γ.Α. – CONTRA GR (παρ. Αλυσανδράτος)
11.00 EUROSPORT – Σ.Ε.Η. (παρ. Σταματάκος )

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Επειδή πολλοί μου ζητήσατε τ’ αποτελέσματα της πρεμιέρας αυτά είχαν ως εξής:
ΑΝΤΕΝΝΑ - ΙΜΑΚΟ 2-2
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ALPHA 3-0
GOAL NEWS – EUROSPORT 0-2
CONTRA GR – ΕΡΤ 2-0
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΝΕΑ 0-0
ΑΥΓΗ – Γ.Γ.Α. ` 0-0

2 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Επειδή όντως μας αρέσουν οι καλές εκδόσεις της ΙΜΑΚΟ, αλλά όταν έχουμε την ευκαιρία να την εκθέσουμε, θα το κάνουμε (πράγμα που θα επιχειρήσουμε και αύριο στο γήπεδο), σας κάνω δώρο ένα post από το μπλοκ μου (που λέει και ο Λουκάκης). Απολαύστε υπεύθυνα:
http://popoculture.blogspot.com/2007/11/coldplay.html

Ο γίγαντας Χριτσό

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΛΙΓΓΡΗΣ) ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ!!!
Υ.Γ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΝΕΣΤΟΡΑΣ