Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Κλείνουμε με πολλά... GOAL!

Παίξτε καλά γιατί θα έχουμε κυρώσεις...

Τελευταίο φιλικό της ομάδας μας το Σάββατο με το GOAL (09.00) στο γήπεδο του Μαραγκού στο Μαρούσι, αφού από το άλλο Σάββατο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η συμμετοχή των ομάδων θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη και στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση.
Ο καιρός το Σάββατο στο Μαρούσι που θα διεξαχθεί ο αγώνας θα είναι καλός. Η ΕΜΥ προβλέπει αραιή συννεφιά 15 °C, 84% υγρασία και Βόρειους ανέμους εντάσεως δύο μποφόρ.
Για να πάτε στο γήπεδο, επειδή είναι καινούργιο και θα παίξουμε για πρώτη φορά, ακολουθήστε τις οδηγίες:
Διανύοντας τη λεωφόρο Κηφισίας προς Κηφισιά, περνάμε τον ΟΤΕ και περίπου 500 μ. μετά βλέπουμε στο δεξί χέρι Γιαννόπουλος, Αγγελόπουλος είδη υγιεινής. Αμέσως μετά στο φανάρι κάνουμε δεξιά. Αυτή είναι η οδός Πεντέλης. Στα 500 μ. στα δεξιά υπάρχει το φυτώριο Φυτόπουλος (όνομα και πράμα!). Στο επόμενο στενό κάνουμε δεξιά και στα 50 μ. βρίσκεται το γήπεδο. Για όσους χαθούν το τηλέφωνο του γηπέδου είναι: 210-8055543, 6977-322935.
Εν τω μεταξύ, όπως αποφασίστηκε από την οργανωτική επιτροπή, ο αγώνας για το ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ της περιόδου 2008-2009 θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Πεύκης, με ώρα έναρξης 10.30. Θα προηγηθεί Αγιασμός και βράβευση των διαιτητών Ανδρέα Παππά και Θανάση Γιάχου, για την προαγωγή τους στον πίνακα της SUPER LEAGUE.
Επίσης, η οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου αποφάσισε ομόφωνα όπως απονείμει ειδική αναμνηστική πλακέτα στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πεύκης για την ευγενική παραχώρηση του Σταδίου του Δήμου, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί το ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ.
Το πρόγραμμα με τους φιλικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν το Σάββατο έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΓΚΟΥ
09.00 KAΘΗΜΕΡΙΝΗ - GOAL NEWS
11.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΝΕΑ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09. 00 ΙΜΑΚΟ - ALPHA
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ
08.30 EUROSPORT - Γ.Γ.Α.
10.30 ΕΡΤ - CONTRA GR (ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: