Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Πάμε να τους... φάμε!



Το Σάββατο ξεκινάει ο φετινός μαραθώνιος του πρωταθλήματος, στο οποίο θα πάρουν μέρος 13 ομάδες. Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι ίδιο με το περσυνό (παίζουν όλοι μεταξύ τους σε μονούς αγώνες και στη συνέχεια πλέι οφ με διπλά παιχνίδια με τους ηττημένους να συνεχίζουν στο κύπελλο). Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε οι αγωνιστικές θα είναι λιγότερες, αλλά αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στη μικτή ομάδα ΠΣΑΕ ΜΜΕ και του ΠΣΑΤ να συμμετάσχουν σε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η Καθημερινή αγωνίζεται στην πρεμιέρα με τον Alpha. Μια ομάδα διαφορετική από πέρυσι, αφού έχει ενισχυθεί με παίκτες, κυρίως από το Εξπρές και τους δικούς μας και φίλους Δημήτρη Ανδρικόπουλο και Φώτη Νάκο. Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 08.45 (νωρίτερα γιατί έχει μια υποχρέωση στις 12.30 το γήπεδο) γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε νωρίτερα τα ρολόγια να είμαστε στην ώρα μας στο γήπεδο και να κάνουμε το κατάλληλο ζέσταμα. Πριν ο διαιτητής σφυρίξει πρέπει να είμαστε όλοι ιδρωμένοι!
Οι καιρικές συνθήκες στο Μαρούσι την ώρα του αγώνα θα είναι περίεργες. Η ΕΜΥ προβλέπει ασθενή βροχή 17 °C, 99% υγρασία και νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως τριών μποφόρ. Γι αυτό αποφύγετε να έρθετε με τις μηχανές. Πάρτε τα’ αυτοκίνητά σας, ελάτε στο γήπεδο ακόμη και αν βρέχει γιατί ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά! Όποιος δεν μπορεί να μ’ ενημερώσει εγκαίρως. Η ενδεκάδα θα βγει από εμένα και τον Δρακωτό στις 20.00 της Παρασκευής.
Εάν κάποιος είναι σε αυτή και δεν έρθει επειδή ξύπνησε στις 07.15 το πρωί είδε μουντό καιρό και σκεφτεί «άσε που να πάω τώρα με τους παραλίες, ας γυρίσω πλευρό να κοιμηθώ» θα έχει κυρώσεις. Βέβαια θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά δεν θ’ ανεχθούμε και συμπεριφορές τύπου «Ραιμόν Καρτιέ». Κανείς δεν έχει δέσει το… γάιδαρό του και κανείς δεν είναι πιο πονηρός από τους συμπαίκτες του. Καλύτερα να γράψει στο μήνυμα ένα ξερό ΟΧΙ, χωρίς δικαιολογίες, να μην τον υπολογίζουμε αυτό το Σάββατο, παρά να απαντήσει θετικά και να μην έρθει ποτέ.
Ένα ακόμη θέμα που συζήτησε η διοίκηση της ομάδας (Χρηστράκος, Λουράντος, Κρυπωτός, Δρακωτός, Λουκάκης) είναι το θέμα των χρημάτων, μέχρι και ένα βρούμε χορηγό. Κάθε παίκτης θα δώσει 20 ευρώ, κάτι σαν παράβολο συμμετοχής, εκτός από τους διοικούντες που θα δώσουν 30. Το ποσό που θα μαζευτεί θα μπει σε ένα ταμείο για ώρα ανάγκης, αφού αφαιρεθούν βέβαια τα 150 ευρώ που πλήρωσα για το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ανεξάρτητα με τα 20 ευρώ, ο κάθε παίκτης θα πληρώνει το μερίδιό του στο γήπεδο το Σάββατο που θα είναι περίπου 7-8 ευρώ. Οποιος έχει αντικειμενικές δυσκολίες, γιατί άνθρωποι είμαστε προβλήματα έχουμε να ενημερώσει και θα βρεθεί λύση εκ των έσω.
Από το περσυνό ρόστερ αποχώρησαν εκτός του Νάκου, οι Βερβελές, Μπιτσικώκος (GOAL), Κλόκας, ενώ οι Ραλλής, Σάκης, Τζανόπουλος είναι ανενεργοί, λόγω υποχρεώσεων. Αγραφιώτης, Κορδάς, Μαρίτσας, Καλαμπάκας, Τσαούσης, εξακολουθούν να έχουν δελτίο και όποτε κριθεί σκόπιμο να βοηθήσουν και είναι καλά, έχουν εκδηλώσει επιθυμία να το κάνουν. Επίσης υπάρχουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να βρίσκονται κοντά μας είτε στο γήπεδο, είτε στις ταβέρνες (την επόμενη εβδομάδα αν κανονίσουμε όλοι να πάμε να φάμε και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις).


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συνεδρίασε την Τρίτη 20/10/2009 η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία και των εκπροσώπων των ομάδων. Οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές των ομάδων στο νέο Πρωτάθλημα. Η ομάδα του «SUPERSPORT FM» εξεδήλωσε αδυναμία να συμμετέχει, οπότε στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 13 ομάδες.
Η πλειοψηφία των εκπροσώπων των ομάδων αποφάσισε τη μη ανανέωση της ισχύος των δελτίων πέντε συναδέλφων, πράγμα που σημαίνει ότι η ισχύς τους έληξε στο τέλος της περιόδου 2008-2009 και δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής.
Διενεργήθηκε κλήρωση για το νέο Πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει κανονικά το προσεχές Σάββατο 24/10/2009. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα στην πρώτη αγωνιστική δεν έχει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας «Γ.Γ.Α.», Παντελής Μαγκλάρας.
Το πρόγραμμα με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/10/2009, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ( τηλ. 210-8055543, 6977-322935)
08.45 KAΘΗΜΕΡΙΝΗ - ALPHA (παρ. Σταματάκος)
10.45 ΑΥΓΗ - Γ.Γ.Α. (παρ. Μανδηλάς)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09. 00 CONTRA GR - ΕΡΤ (παρ. Αργυρόπουλος)
11. 00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ – ΝΕΑ (παρ. Καραίσκος)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ
09.00 ΑΝΤΕΝΝΑ - ΙΜΑΚΟ (παρ. Αλυσανδράτος)
11.00 GOAL NEWS - EUROSPORT (παρ. Καλλέργης)
Σ.Ε.Η : ΡΕΠΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα και εγώ να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Είναι η τέταρτη χρονιά μου στην ομάδα και μπορώ να πω ότι αισθάνομαι τυχερός που αγωνίζομαι ακόμα στα 44 χρόνια μου , αλλά και που έχω συμπαίκτες αξιόλογα «παιδιά» και πολύ καλούς χαρακτήρες.
Το πρωτάθλημα φέτος μπορεί να έχει λιγότερες ομάδες αλλά θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό με όλα τα παιχνίδια αμφίρροπα . Μια ακόμα ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος , θα είναι λόγο των μικρών γηπέδων , τα μεγάλα σκορ, αφού η φάσεις στις δυο εστίες θα είναι αρκετές σε κάθε ματς. Έτσι οι ομάδες με πολύ καλή αμυντική λειτουργία θα έχουν τον πρώτο λόγο. Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος , δηλαδή ότι στο μικρό γήπεδο εάν μια ομάδα κλειστεί πίσω είναι δύσκολο να διασπαστεί η άμυνα της. Θα δουμε.
Όσον αφορά την ομάδα μας , με σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας μπορούμε να ανέβουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι φέτος. Αλώστε η πρόκριση μας πέρσι στις 8 καλύτερες ομάδες είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει τούτη η ομάδα από την ήμερα που ιδρύθηκε.
Ν.