Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Κλείνουμε με Supersport FM


Tου Καματερού τα σίδερα είναι για τους προπονητές!

Το ντέρμπι με το Supersport FM κλείνει τη χρονιά του 2008 για την ομάδα της Καθημερινής. Μια χρονιά που είχε τα καλά της και τα κακά της. Είπαμε πολλά το περασμένο Σάββατο, στη συγκέντρωση στην Παλλήνη και το ευχάριστο συμπέρασμα ήταν ότι υπήρχε ταύτιση απόψεων.
Βασικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε ως ομάδα και παρέα. Τα χαμόγελα και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Παλλήνης, μετά την ήττα από την ΙΜΑΚΟ, δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλες ομάδες. Και όπως σας είπα τα μηνύματα που παίρνω από τους συναδέλφους στην επιτροπή είναι ενθαρρυντικά. Ολοι λένε κάτι θετικό για μας. Δεν παρεξηγούν ούτε τις φωνές μου όταν είμαι στον πάγκο!
Το παιχνίδι με το Supersport FM θα διεξαχθεί στις 09.00, στο (γνωστό σε όλους) γήπεδο της Ηλιούπολης, στο οποίο συνήθως παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Οι καινούργιοι θα μιλήσουν μαζί μου και θα τους πω που είναι. Η ΕΜΥ δίνει ασθενή βροχή την ώρα του αγώνα, θερμοκρασία 13 °C, υγρασία 79% και δυτικούς ανέμους εντάσεως 5 Μποφόρ.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του του πρωταθλήματος Τύπου, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
11.00 ΕΞΕΔΡΑ - ALPHA παρ. Κωσταβάρας)
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
09. 00 ΕΡΤ - ΙΜΑΚΟ (παρ. Αργυρόπουλος)
11. 00 Σ.Ε.Η. - ΝΕΑ (παρ. Κούνης)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09.00 ΑΝΤΕΝΝΑ – EUROSPORT (παρ. Θεοδωρόπουλος )
11.00 ALTER – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (παρ. Αλυσανδράτος)
ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΥΡΟΥ Β΄
09.00 Γ.Γ.Α. – CONTRA GR (παρ. Παπαγρηγόρης)
11.00 ΕΞΠΡΕΣ – ΟΑΚΑ (παρ. Σταματάκος)
ESPRESSO : ΡΕΠΟ
Να υπενθυμίσουμε στους μπλόγκερ μας ότι η επόμενη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής και των εκπροσώπων όλων των ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7/1/2009. Στη συνεδρίαση αυτή καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι όλων ανεξαιρέτως των ομάδων, διότι θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην παραπέρα διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα η ενεργοποίηση της διάταξης για αφαίρεση ενός βαθμού από τη βαθμολογία όποιας ομάδας δεν καταθέσει στην επιτροπή το φύλλο αγώνα στην τακτή προθεσμία.
Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ε. Μ.Μ.Ε., ο Πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του πρωταθλήματος Τύπου καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων εύχονται, σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΟ 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: