Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Ποιος είναι κύριοι;

Λίγο ανάποδο το βίντεο, αλλά για το κουίζ. Βρείτε ποιος παίζει μπάλα εκτός γηπέδων όταν η ομάδα κλέβει την παράσταση και κερδίστε ό,τι θέλετε από το... κατάστημά του!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ Ο Κ. BLOGGER NA ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ... ΑΘΗΝΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια κόλπα με τη μπάλα με τεντωμένο παρακαλώ το πόδι μόνο ένας κάνει. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή η μπάλα είναι η καινούρια (φουσκωμένη πάντα στις 7 λίμπρες) που πήρε ο προπονητής μας ή την έβγαλε με μαεστρία από την... κοιλιά του. Έχει κι άλλες μην φοβάστε, δεν θα ξεμείνουμε ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι όπως την πατάει, τουλάχιστον δύο λίμπρες έχουν φύγει και θα φωνάζει ο κόουτς

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να στοπάρει και να κρατήσει με ευχέρεια, αλλά Μαραντόνα, την μπάλα, στην ομάδα μας. Είναι πολυτέλεια να κάθεται στον πάγκο. Ας είναι κι έτσι όμως. Θα πρότεινα να του φέρουμε και ένα τραπέζι απο μπουζουκομάγαζο με ένα μπουκάλι επάνω για να νιώθει πως είναι στον φυσικό του χώρο και κάθε φορά που θα βάζουμε γκολ να καίει 10ευρα!

Υ.Γ
Επειδή κατάλαβα ποιος είναι μήπως κερδίζω ένα σετ πορτοφόλι, κατσαβίδια, σκούπα, ραδιοφωνάκι και μαχαιροπήρουνα;



Αλ. Χρηστάκος

Ανώνυμος είπε...

Με ιδιαίτερη συγκίνηση χαιρετίζω την προσπάθεια του ΗΓΕΤΗ Δημήτρη (Μίμη) Λουκάκη - Λουκαρέλι. Εύχομαι οι προσπάθειές του να στέφονται πάντα με επιτυχία.
Μπάμπης Παπαδάτος

Ανώνυμος είπε...

Το δώρο είναι βαλίτσα κύριοι...

Ανώνυμος είπε...

o kirios eixe pei kapote: «Esi ftais gia ola». Apeuthinotan stin kyria Antzela Dimitrioy!!!
i valitsa tha exei kai «touvla»;
den iparxei allos pio «gematos» sta matia ton allon, genikos arxigos!!!!
O LIBERO...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιάη προσπαθεια ανηκει σε μεγαλο βαθμο στον κυριο Βερβελε και στη συμπαρασταση που ειχε απο τους Χριστοπουλο, Λουκακη.
Ο ΣΤΟΠΕΡ