Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Πρεμιέρα και 0-0 με Ηχώ

Η αγωνιστική σεζόν άρχισε με «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα μας. Το 0-0 με την Αθλητική Ηχώ άφησε γλυκόπικρες γεύσεις στο προπονητικό επιτελείο. (Βέβαια, λάβετε υπόψιν σας ότι οι προπονητές ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι!)
Το Σάββατο είδαμε μια καλή εμφάνιση από όλους, σχεδόν, τους ποδοσφαιριστές, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία πέρυσι τερμάτισε μία θέση υψηλότερα από εμάς. Είχαμε σοβαρότητα, στις περισσότερες ενέργειές και επιλογές μας, πάθος, δύναμη, αγωνιστικότητα.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ορισμένα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, εάν θέλουμε να βρεθούμε στο τέλος μέσα στην τριάδα του πρωταθλήματος ή στον τελικό του κυπέλλου Τύπου.
Δυστυχώς, δεν έχει κανονιστεί ακόμη το θέμα της προπόνησης, η οποία θα δώσει ανάσες και εκγύμναση στους παίκτες και θ’ αποφευχθούν κάποιοι μικροτραυματισμοί που μας ταλαιπωρούν μέσα στη χρονιά.
Στο θέμα της τακτικής, είναι αρκετά δύσκολο, για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, να δουλέψουμε επιστάμενα, αφού οι απουσίες θα είναι δεδομένες, λόγω της δουλειάς μας. Γι αυτό σας ζητάμε να είστε μισή ώρα πριν τον αγώνα στο γήπεδο, να λέμε ορισμένα πράγματα. Έστω τα βασικά. Το Σάββατο, λόγου χάριν, δεν κάναμε σουτ...
Θεωρούμε ότι είστε μεγάλα παιδιά, βλέπετε ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια και αν «καθαρίσετε» το μυαλό σας μέσα στο γήπεδο θα κάνετε κάποια από τα πράγματα που θα πούμε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η «πικρή» γεύση από το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι το ότι δεν πήραμε τη νίκη, την οποία δικαιούμαστε! Ο αντίπαλος δεν έκανε υποψία κλασικής ευκαιρίας. Αντίθετα μ’ εμάς που είχαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε δύο γκολ, εκ των οποίων το ένα ήταν πεντακάθαρο. (Για το άλλο, ο πάγκος μας είχε αντίθετη λήψη, αλλά όπως είπαν τα παιδιά ήταν και αυτό κανονικό).
Όλα αυτά, βέβαια, είναι το... αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου και σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα το βγάλουμε από το πιάτο μας! Απλά, θέλουμε να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν την τροπή τους...

Το ευχάριστο της υπόθεσης ήταν ότι μαζευτήκαμε 26 άτομα στο γήπεδο και το δυσάρεστο ότι έπρεπε ν’ αγωνιστούν οι 18. Δεν πήραμε τηλέφωνο αυτούς που θα έμεναν εκτός αποστολής, γιατί προγραμματίσαμε να κάνουμε φωτογράφηση της ομάδας, η οποία, τελικά, δεν έγινε, αφού θα περιμένουμε τις καινούργιες φανέλες.
Κανένας από αυτούς που έμειναν εκτός δεν μας εξέφρασε παράπονα. Στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας είναι η χρησιμοποίηση όλων των παικτών, ειδικά στην κανονική περίοδο. Κανένας δεν θα μείνει παραπονούμενος...

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κρυπωτός, Βερβελές (Γ. Χρηστάκος), Ρεσσός (Διόλατζης), Δαγρές, Καταράς (Κ. Οικονόμου), Γρίβας (Μάλαμας), Λίγγρης, Λουράντος (Βαζογιάννης), Πάνος (Τ. Οικονόμου), Δρακωτός, Α. Χριστάκος (Μπιτσικώκος).

Βαθμολογία παικτών
Κρυπωτός 7
Βερβελές 7
Γ. Χρηστάκος 6.5
Ρέσσος 7.5
Διόλατζης 6.5
Δαγρές 7.5
Καταράς 7
Τ. Οικονόμου 6.5
Γρίβας 7.5
Μάλαμας 7
Λίγγρης 7.5
Λουράντος 6.5
Βαζογιάννης 6.5
Πάνος 7.5
Κ. Οικονόμου 7
Δρακωτός 7.5
Α. Χρηστάκος 7
Μπιτσικώκος 6.5

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αθλητική Ηχώ έγινε ψηφοφορία για τους αρχηγούς της ομάδας. Ο Αλέκος Χρηστάκος πήρε 13 ψήφους, ο Διονύσης Βερβέλες 12 και ο Γιάννης Χρηστάκος 9.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρεμιέρας: Εspresso – Eurosport 0-7, ΟΑΚΑ – Ριζοσπάστης 2-4, Εξπρές – Goal 3-1, Alter – Alpha 3-1, Νέα – ΕΡΤ 2-2, ΣΕΗ – ΑΝΤ1 1-2, ΙΜΑΚΟ – ΣΕΦΑ 1-2, ΓΓΑ – Supersport FM 1-1.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

την προπαιδια του 3 να μαθουμε παιδια