Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Να είμαστε ολοι και του χρόνου!








Την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα 7/2/2011 και ώρα 9.30 μ.μ. ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων- Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην κοσμική ταβέρνα «ΛΟΥΚΙΔΕΛΛΗΣ» στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Πάνος Σόμπολος,η Β΄ Αντιπρόεδρος Έννυ-Άννα Μαγιάση, ο Ταμίας Δημήτρης Κουμπιάς, ο Χρήστος Κυρίτσης μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, η Νομική Σύμβουλος της Ένωσης Χρύσα Σαλαβράκου, ο τέως Υπουργός Θεόδωρος Δαμιανός, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. – τέως Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»- τέως Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. – παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ- παλιός διεθνής τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ανδρέας Καρακίδης , ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αντώνης Γλύκας,ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Παύλος Γερακάρης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Κώστας Μυλωνάς, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος, ο έγκριτος Νομικός και αθλητικός δικαστής του Πρωταθλήματος Τύπου Θανάσης Γεωργάκης, ο Διευθυντής του αγωνιστικού τομέα του Πρωταθλήματος Τύπου Σοφιανός Μαράνος, ο τέως Διευθυντής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, η Ιωάννα Αλυσανδράτου από τη γραμματειακή υποστήριξη του Π.Σ.Α.Τ., ο Χάρης Καδάς της ηλεκτρονικής υποστήριξης του Π.Σ.Α.Τ., ενώ παρέστησαν περισσότεροι από εξήντα (60) εκπρόσωποι των ομάδων που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου.
Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ε. Μ.Μ.Ε. Βαγγέλης Αλυσανδράτος μετέφερε εγκάρδιο χαιρετισμό αλλά και το αμέριστο ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος λόγου φόρτου επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατούσε να παραστεί.
Το Σωματείο μας βράβευσε με ειδικές αναμνηστικές πλακέτες τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Πάνο Σόμπολο για την ποικιλότροπη και διαχρονική συμπαράστασή του στο Πρωτάθλημά μας και τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο ο οποίος ξεκίνησε την διαιτητική του σταδιοδρομία από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας διευθύνοντας και αγώνες μας και καταξιώθηκε να φτάσει να σφυρίζει και στην Α΄ Εθνική κατηγορία. ( Την πλακέτα στον κ. Σόμπολο απένειμε ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Παύλος Γερακάρης και στον Σταύρο Μάνταλο ο Πρόεδρος του
Σωματείου).
Την κοπή της πίτας έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Πάνος Σόμπολος, ο οποίος, αφού μας συνεχάρη για την προσπάθειά μας, μας συνέστησε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πρωταρχικό στόχο την πάταξη της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους και υποσχέθηκε ότι για ακόμη μία χρονιά η Ε.Σ.Η.Ε.Α. θα συνδράμει και οικονομικά το Πρωτάθλημα Τύπου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Σωματείου ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους.
Το νόμισμα της πίτας έπεσε στο κομμάτι του Σωματείου μας, ενώ τα δύο πενηντάρικα από τη σχετική κλήρωση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο μεταξύ των παρόντων , τα κέρδισαν οι Αντώνης Αντωνόπουλος ( το επέστρεψε στο ταμείο του Σωματείου) και Τάσος Δρακωτός (ποδοσφαιριστής της ομάδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).
Τέλος, ο υπάλληλος της Γ.Γ.Α. και ποδοσφαιριστής και καλλιτέχνης Σωτήρης Μπακόπουλος διασκέδασε τους καλεσμένους με τις πενιές του μπουζουκιού του.
Κατά τ’ άλλα, την ίδια μέρα είχε συνεδριάσει η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία και των εκπροσώπων των ομάδων. Έγινε ενημέρωση των εκπροσώπων για τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων και εκφράστηκε ο προβληματισμός των μελών της επιτροπής σχετικά με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και που αφορούν στην ομάδα του «ALPHA».
ΠΟΙΝΕΣ
Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε και:
1. Τιμωρεί με μία (1) αγωνιστική τον ποδοσφαιριστή Κουλικούρδη (ΑΝΤΕΝΝΑ).
2. Τιμωρεί με επτά (7) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή Αναπλιώτη (ALPHA).
3. Τιμωρεί με δεκαπέντε(15) αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή Τσιριγώτη (ALPHA).
Το πρόγραμμα με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τύπου, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 12/2/2011, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
09.00 ALPHA – SUPERSPORT FM (παρ.Λουκάκης)
11.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΕΡΤ. (παρ.Κατσαρός)
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
09.00 Γ.Γ.Α. – CONTRA.GR (παρ.Καλλέργης)
11.00 ΚΑΝΑΛΙ 9 - ANTENNA (παρ.Καραίσκος)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ (ΤΗΛ: 210-8020635)
09.00 EUROSPORT – GOAL NEWS (παρ.Αργυρόπουλος)
11.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ – ΝΕΑ (παρ.Κιούσης)
Βαθμολογία
Contra.gr 28
2. ΕΡΤ 27
3. Goal News 25
4. Ριζοσπάστης 22
5. Σ.Ε.Η. 20
6. ΑΝΤ1 19
7. Alpha 16
8. Eurosport 15
9. Καθημερινή 15
10. Supersport FM 14
11. ΝΕΑ 13
12. Κανάλι 9 4
13. Γ.Γ.Α. 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: