Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Μια στροφή πριν τον τελικό κυπέλλου


Πάμε ν' αλώσουμε την Πόλη!

Στη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Τύπου, διενεργήθηκε κλήρωση, από τα μέλη από το αποτέλεσμα της οποίας τυπικά γηπεδούχος στον Τελικό Πρωταθλήματος Τύπου θα είναι η ομάδα «GONTRA.GR», ενώ τυπικά γηπεδούχος στον Τελικό Κυπέλλου Τύπου θα είναι η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ».

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για διεξαγωγή των Τελικών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Τύπου στο ιστορικό γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» και έτσι και οι φετινοί Τελικοί θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 15 Μαΐου 2010. Ώρες έναρξης των αγώνων: 4.30 μ.μ. Τελικός Κυπέλλου, 6.30 μ.μ. Τελικός Πρωταθλήματος. 

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ε. Μ.Μ.Ε. και η οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου.

Η οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου αποδέχτηκε με ευχαρίστηση πρόσκληση για συμμετοχή της Μικτής ομάδας Τύπου της οργάνωσης «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ» και θα συμμετάσχει με αντιπροσωπευτική ομάδα σε τουρνουά για κοινωνικό σκοπό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 και ώρα 6μ.μ.

Το πρόγραμμα με τους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Τύπου, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 8/5/2010, έχει ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ (ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΌΝΟΥ,ΤΗΛ: 210-8020635)

09.00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(0-1) (παρ.Καλλέργης)

11.00 ALPHA - ANTENNA (0-2) (παρ.Θεοδωρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: