Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010












Ύστερα από ένα άσχημο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο, αφού ηττήθηκαν και οι δύο ομάδες μου (η Καθημερινή αγωνίστηκε αρκετά καλά και αδικείται από το αποτέλεσμα, ο Φοίνικας Ηλιούπολης το εδικαιούτο γιατί οι παίκτες μετά την ευρεία νίκη τους στο ντέρμπι, νόμιζαν ότι έγιναν «παιχταράδες»), επιστρέφουμε στη δράση!

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ριζοσπάστη είναι οριακό. Εάν δεν κερδίσουμε τότε πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα παίξουμε ΜΟΝΟ στο κύπελλο. Έχω καταλήξει σ’ ένα πλάνο (αρκεί να έρθουν όλοι) και θα σας το αναλύσω πριν τον αγώνα. Πιστεύω ότι αν παίζουμε μυαλωμένα και με σύστημα τότε δεν φοβόμαστε καμία ομάδα.

Ο καιρός αναμένεται να είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο. Την ώρα του αγώνα η ΕΜΥ δίνει συννεφιά 4ο C, 79% υγρασία και δυτικούς ανέμους 2 Μποφόρ.

Κατά τα’ άλλα, συνεδρίασε την Τρίτη 2/2/2010 η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία και των εκπροσώπων των ομάδων.

Διανεμήθηκε στους εκπροσώπους των ομάδων χρηματικό ποσό που τους αναλογούσε από την επιχορήγηση της Ε.Σ.Η.Ε.Α. , προς το πρωτάθλημά μας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Οριστικοποιήθηκε η διαδικασία διεξαγωγής των πλέι οφ μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενο δελτίο Τύπου.

Το πρόγραμμα με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 6/2/2010, έχει ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

09.00 Γ.Γ.Α. - ΝΕΑ (παρ. Θεοδωρόπουλος )

11.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (παρ. Αργυρόπουλος )

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

09.00 GOAL NEWS – CONTRA.GR (παρ. Ορκόπουλος)

11.00 ΑΥΓΗ – Σ.Ε.Η. (παρ. Κιούσης)

ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΥΚΗΣ

09.00 ALPHA – EUROSPORT (παρ. Καλλέργης)

11.00 ΑΝΤΕΝΝΑ – ΕΡΤ (παρ. Μανδηλάς)

IMAKO: ΡΕΠΟ

 

Εν τω μεταξυ, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2010 στην ταβέρνα «Mister Λουκιδέλλης» στη Νέα Φιλαδέλφεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλουμένων Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, η Β΄Αντιπρόεδρος Έννυ Μαγιάση, ο Ταμίας Δημήτρης Κουμπιάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσαλαπάτης και Χρήστος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, οι Αντιπρόεδροι Κώστας Μυλωνάς και Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Διευθυντής των γραφείων της ΕΣΗΕΑ Μάνος Αμελίδης, ο Προϊστάμενος της Γραμματείας της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Μπούσης, οι νομικοί σύμβουλοι της ΕΣΗΕΑ Λάζαρος Μπελίτσης και Χρύσα Σαλαβράκου, ο τέως υπουργός Θεόδωρος

Δαμιανός, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης, οι παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφίδης, Γιώργος Καραφέσκος, Τάκης Στυλιανόπουλος, Γιάννης Αντωνόπουλος, Ανδρέας Καρακίδης, ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και έγκριτος νομικός Γιάννης Ντάσκας, ενώ παρέστησαν και περίπου εκατό εκπρόσωποι των Μέσων που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου απένειμε ειδική αναμνηστική πλακέτα στον Γιάννη Ντάσκα, ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του το Πρωτάθλημά μας.

Το νόμισμα της πίτας έπεσε στη γραμματέα του Σωματείου Νέλλη Ζαφειροπούλου και τυχεροί της κλήρωσης που διενεργήθηκε ήταν οι Γιάννης Χρηστάκος, Γιάννης Αντωνόπουλος και Τάκης Στυλιανόπουλος. Τους λαχνούς τράβηξαν οι κύριοι Σόμπολος, Αντωνιάδης, Παπαϊωάννου.

Την κοπή της πίτας ανέλαβε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Ακολούθησε δείπνο, που παρέθεσε η Διοίκηση του Σωματείου στους καλεσμένους της, οι οποίοι αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: