Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Περι ένστασης και ηθικής...


Αγαπητοί συμπαίκτες. Υστερα από την ένσταση που κατέθεσε ο Sport FM, στο μεταξύ μας παιχνίδι, αποφάσιασα να ζητήσω, από την επιτροπή πρωταθλήγματος Τύπου, επανάληψη του αγώνα με την παρακάτω επιστολή. Εάν κάποιος από εσάς θέλει να γράψω και κάτι άλλο ή επιθυμεί να προσθέσω και τα δικά του σχόλια στο μπλοκ στην συνεδρίαση της Τρίτης ας σχολιάσει επώνυμα.

Αθήνα 14 Απριλίου 2009

Μια συνήθης έκφραση των καθολικών αναφέρει: «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες». Σε μία από αυτές τις λεπτομέρειες, λοιπόν, κινδυνεύουν να χαθούν οι κόποι και οι θυσίες που έκαναν όλοι τη χρονιά 29 άτομα.
Αγαπητοί κύριοι, οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι πριν από κάθε αγώνα η ομάδα της Καθημερινής βγάζει αποστολή. Η επιθυμία των παικτών για να παίξουν είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ξεπερνάμε το όριο που ορίζει η προκήρυξη για κάθε παιχνίδι. Μάλιστα, πολλές φορές στις συνεδριάσεις της επιτροπής, μου προτείνατε, χαριτολογώντας, να κατεβάσω και ομάδα Β’.
Οι παίκτες με μπλε δελτία, οι οποίοι όταν βρίσκονται στην αποστολή τους χρησιμοποιώ ΒΑΣΙΚΟΥΣ στην αρχική ενδεκάδα είναι οι Χρήστος Τσαούσης, Γιώργος Λίγγρης, Αλέκος Χρηστάκος, Αποστόλης Πάνος, Γιάννης Χρηστάκος, Αριστείδης Αποστόλου, Κώστας Οικονόμου, Λευτέρης Δαγρές, Γιώργος Ναούμης.
Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του ρόστερ, οι οποίοι όταν επιλέγονται στην αποστολή βρίσκονται στον πάγκο, αλλά ΠΑΝΤΑ αγωνίζονται είναι οι Τάσος Οικονόμου, Πάνος Μάλαμας, Νίκος Κλόκας, Θοδωρής Ραλλής, Γιώργος Μπιτσικώκος, Φώτης Νάκος, Χρήστος Μπόνης (φωτορεπόρτερ, τερματοφύλακας, ουδέτερος), Δημήτρης Λουκάκης. Οι Διονύσης Βερβελές, Γιάννης Τζανόπουλος, έχουν αποσυρθεί από τα μέσα της περιόδου, λόγω φόρτου εργασιών και αποστολών το Σάββατο.
Να αναφέρω επίσης ότι επειδή έχουμε πληθώρα δημοσιογράφων στο ρόστερ, δεν έχω περάσει, εκ παραδρομής, με μπλε δελτίο, τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως διευθυντής σε περιοδικά και έχει οκτώ χρόνια ΤΑΙΣΥΤ και τον Λάζαρο Καταρά, ο οποίος εργάζεται 15 μήνες, τώρα, στην εφημερίδα του ομίλου μας «Metropolis».
Οι «μη δημοσιογράφοι» του ρόστερ που επιλέγονται για τις αποστολές είναι: Λευτέρης Κρυπωτός (τερματοφύλακας, ουδέτερος), Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αρης Ζάγκος, Χρήστος Σαρδέλης (από τα πιεστήρια της εφημερίδας και οι τρεις βασικοί, με τον τελευταίο να έχει χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω βάρδιας), Βασίλης Τζαβαλάς (από τους βασικούς), Ντέμης Λουράντος, Τάσος Δρακωτός, Γιώργος Παπαϊωάννου.
Όλα αυτά (ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ) και αποδεικνύονται από τα Φύλλα Αγώνος της φετινής περιόδου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εσάς, οι οποίοι μετέχετε στις συνεδριάσεις της επιτροπής, της οποίας έχω την τιμή να είμαι αντιπρόεδρος, γνωρίζετε πολύ καλά τις απόψεις μου για να παραμείνει η αναλογία στο διηνεκές (ορισμένα μέλη θέλουν να αλλάξει) και αυτό γιατί η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ είναι που στηρίζουν οικονομικά και θεσμικά το πρωτάθλημά μας.


Αγαπητοί κύριοι,

Στο παιχνίδι με τον Sport FM, στο οποίο δεχθήκαμε ένσταση, για μη τήρηση της αναλογίας (5-5), δεν μπορούσα να παραβρεθώ, λόγω της αποστολής με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, για να περιγράψω τα παιχνίδια του ομίλου της εθνικής νεανίδων στο χάντμπολ, που διεξήχθησαν 9-11/4 στο Ντόρμπρεν της Αυστρίας. Γι αυτό και στη θέση του προπονητή τοποθέτησα τον Τάσο Δρακωτό.
Αναμφίβολα, στο πρωτάθλημα Τύπου (όπως άλλωστε γίνεται και στη ζωή) έχουμε βάλει ορισμένους κανόνες. Και μάλιστα, όλοι εμείς που μετέχουμε κάθε Τρίτη στις συνεδριάσεις, προσπαθούμε, με νύχια και με δόντια, να τηρηθούν. Κάποιοι άλλοι, παραβρίσκονται στην επιτροπή μόνο εάν υπάρχει κάποιο θέμα που τους απασχολεί…
Είμαι ένας από αυτούς που δεν έχω λείψει σε καμία συνεδρίαση. Και μάλιστα αρκετές φορές, ως αντιπρόεδρος, έχω καταθέσει απόψεις για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, διότι από τη στιγμή που με ψηφίσατε προσπαθώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.
Το ίδιο πράττω και για την ομάδα που εκπροσωπώ, την Καθημερινή. Δεν είναι υπερβολή να σας πως ότι ασχολούμαι αρκετές ώρες της εβδομάδας. Μιλάω με όλους τους παίκτες, εξηγώ γιατί είναι ή δεν είναι στην αποστολή, τους καλοπιάνω για να μην χάσουν το ενδιαφέρον τους και μείνουμε λίγοι, ενημερώνω την ιστοσελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο με τα νέα μας, αλλά και τις ανακοινώσεις της επιτροπής, διοργανώνω αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς εντός και εκτός Αττικής (πάντα παίρνω και παίκτες από άλλες ομάδες, αφού το ανακοινώνω στην επιτροπή), συγκεντρώνω την ομάδα, τουλάχιστον, μία φορά το δίμηνο, σε ταβέρνα γιατί βάζω πάνω απ’ όλα τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Θα ήταν, λοιπόν, αδιανόητο, να προσπαθήσω να παίξω με κάποιον αντίπαλο και να τον ξεγελάσω βάζοντας περισσότερα άσπρα δελτία στην ενδεκάδα. Αλλωστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι βασικοί μου παίκτες είναι δημοσιογράφοι.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τάσος Δρακωτός από ΑΜΕΛΕΙΑ και μόνο δεν τήρησε τους κανόνες. Ηταν η πρώτη φορά που έκανε τον προπονητή και επέλεξε μια ενδεκάδα, χωρίς να σκεφτεί ότι υπάρχει αναλογία, κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει, αφού μετέχει 15 χρόνια στο πρωτάθλημα Τύπου. Μου είπε ότι ο Λίγγρης (βασικός σε όλα τα παιχνίδια) ήρθε τελευταίος στα αποδυτήρια και ήθελε να τον τιμωρήσει βάζοντάς τον στην επανάληψη και τον Γ. Χρηστάκο (βασικός σε όλα τα παιχνίδια) τον κράτησε μαζί του στον πάγκο για να φτιάξει το Φ.Α. και να φωνάζει στους παίκτες. Θυμίζω ότι ο Χρηστάκος είναι από τους ιδρυτές και πρόεδρος της ομάδας και ο λόγος του έχει βαρύτητα. Βέβαια και αυτός φέρει ευθύνη για την αναλογία που δεν τηρήθηκε. Όταν, μάλιστα, ο τελευταίος «ξύπνησε» και είπε στον Δρακωτό «δεν έχουμε αναλογία», τότε προχώρησαν σε άμεση αλλαγή του Λίγγρη (περίπου στο 25’). Τότε το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Καθημερινής.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν υπήρχε δόλος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η ομάδα στο παιχνίδι με τον Sport FM παρατάχθηκε με το καλύτερο υλικό της. Απουσίαζαν οι Κ. Οικονόμου (είχε βάρδια στον ΣΚΑΙ), Χριστόπουλος (τραυματίας, μέση) και Μπόνης (αποστολή με εκκλησία). Ηταν θέμα μη καθαρού μυαλού στον πάγκο της.
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Ζητώ να τεθεί θέμα στην ολομέλεια για επανάληψη του αγώνα με τον Sport FM. Στο σύνολό τους οι παίκτες της ομάδας μας είναι απογοητευμένοι από την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα. Ολοι απορούσαν λέγοντάς μου: «αφού καταλάβαμε το λάθος μας και στα μισά, περίπου, του ημιχρόνου είμαστε κανονικά 5-5 γιατί να κάνουν ένσταση; Στον πάγκο είχαμε τόσους δημοσιογράφους. Πως θα πάμε να παίξουμε τώρα μαζί τους;). Από την άλλη, εγώ, ο εκπρόσωπός τους, ο άνθρωπος που τους στηρίζει τόσα χρόνια, πως θα τους κοιτάξω στα μάτια και θα τους πως «ελάτε να παίξετε στη ρεβάνς», όταν έχουν χάσει το πρώτο παιχνίδι στα χαρτιά;
Και εν κατακλείδι, πως θα κοιτάξω και τον εαυτό μου στον καθρέφτη, όταν ύστερα από τόσες προσπάθειες, για την ομάδα μου και για το καλό του πρωταθλήματος, στην επιτροπή, χάνω ένα κρίσιμο παιχνίδι πλέι οφ, στα χαρτιά, γιατί δεν ήμουν στον πάγκο και την άφησα; Θα ήταν καλύτερα να τον σπάσω…

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα ότι ο σπορ φμ δια του εκπροσώπου του έκανε ένσταση με το σκεπτικό να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.
Είμαι σίγουρος ότι ο άνθρωπος που το σκέφτηκε δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα αθλητικό επίπεδο και δεν έχει καταλάβει ποτέ του τι ακριβώς εκπροσωπεί, γιατί δεν είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να ακυρώσει την προσπαθεί που κάνουν οι ποδοσφαιριστές σε έναν αγώνα και για ένα πρωτάθλημα που γίνεται και ανήκει μόνο για τους αθλητές και όχι για τις ομάδες.
Είμαι απολυτά βέβαιος ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του σπορ φμ θα είναι αντίθετοι με την κίνηση του εκπροσώπου τους .
Προφανώς θα θυμούνται ότι στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος συνάντησαν τα ιδια πρόσωπα και όχι κάποιους άλλους όταν έπαιξαν με την ομάδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και δεν θα θέλουν με τίποτα να προχωρήσουν στη διοργάνωση κερδίζοντας έναν αγώνα με ένσταση.
Η αλήθεια είναι ότι παραβήκαμε τον κανονισμό του πρωταθλήματος και με το γράμμα του νομού είμαστε λάθος. Όχι γιατί χρησιμοποιήσαμε μαϊμού παίκτη , όπως ακούστηκε να λέει ο εκπρόσωπος της ομάδας του αντιπάλου . Απλά για 20 λεπτά περίπου είχαμε λάθος αναλόγια δημοσιογράφων με τεχνικούς το οποίο μόλις το καταλάβαμε το διορθώσαμε αμέσως. Το βέβαιο είναι ότι ΟΛΟΙ όσοι έπαιζαν ήταν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ σε ΜΜΕ, και όχι γιατί κάποτε κάποιος είχε καταφέρει να τους εκδώσει δελτίο συμμετοχής στο πρωτάθλημα τύπου.
Ένα είναι το μόνο σίγουρο , ότι και 3-0 να χάσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά , στον επαναληπτικό αγώνα θα το γυρίσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση , απλά γιατί είμαστε πολύ καλύτεροι .

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πολλοί απ' τους ποδοσφαιριστές του ΣΠΟΡ FM δεν ήθελαν να διακοπεί ο αγώνας. Με τους περισσότερους άλλωστε έχουμε υπάρξει συμπαίκτες σε άλλες ομάδες πριν δημιουργηθεί η Καθημερινή, ενώ με κάποιους άλλους έχουμε δουλέψει μαζί σε ΜΜΕ. Γνωρίζουν λοιπόν ότι οι περισσότεροι που ανήκουν στην ομάδα της Καθημερινής είναι δημοσιογράφοι και γι' αυτό φάνηκαν να ενοχλούνται με την απόφαση του εκπροσώπου τους να διακοπεί το παιχνίδι. Το ότι έγινε λάθος είναι αλήθεια, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις ειδικά όταν η αναλογία δεν είναι 2-8 ή 3-7 δεν πρέπει να τίθεται τέτοιο θέμα.
Με την ίδια λογική, γιατί να υπάρχουν ομάδες που έχουν στη σύνθεση τους παίκτες άσχετους με τον χώρο των ΜΜΕ; Στο Πρωτάθλημα Τύπου υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται "τιμής ένεκεν", κάτι που νομίζω πως δεν επιτρέπεται. Ο ΣΠΟΡ FM είναι μια ομάδα από αυτές, αλλά είχε ρο θράσος να κάνειένσταση για την αναλογία. Τέτοιες πρακτικές μαρτυρούν ότι κάποιοι ασχολούνται με το Πρωτάθλημα Τύπου για άλλους λόγους και όχι για την πλάκα και την υγεία τους όπως κάνουμε πολλοί από εμάς. Θεωρώ ότι η επιστολή του Λουκάκη είναι σωστή και αν η επιτροπή του πρωταθλήματος θέλει να είναι δίκαιη και να έχει τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους, θα πρέπει να ορίσει επανάληψη του αγώνα.

Loukisios είπε...

Σας είπα ΕΠΩΝΥΜΑ σχόλια!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ είπε...

Εχοντας μέρος της ευθύνης γιά την παρατυπία καθώς είδα την αναλογία αφότου είχε αρχίσει το παιχνίδι, θα ήθελα από την πλευρά μου να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου γιά ο,τι έγινε το Σάββατο.
Εχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια είτε αγωνιζόμενος είτε και ως μέλος της επιτροπής του Πρωταθλήματος, όλοι γνωρίζουν το ήθος μου και την συμπεριφορά μου τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα.
Ωστόσο, υπάρχουν κανόνες οι οποίοι θεσπίστηκαν από όλους εμάς γιά να τηρούνται. Και εφόσον οι κανόνες περιγράφουν την παρατυπία μας υπάρχουν και οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Υπάρχει όμως και η ηθική διάσταση του θέματος και αυτή έχει να κάνει με το αν υπήρχε δόλος από την ομάδα μας με σκοπό να κερδίσει με αθέμιτα μέσα το παιχνίδι. Δόλος δεν υπήρχε. Εγινε λάθος. Είναι αλήθεια οτι περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από τους συναδέλφους του ΣΠΟΡ FM. Οχι από τους εκπροσώπους του. Από τους συναδέλφους. Δεν μασάω ποτέ τα λόγια μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Δεν περιμένω από κανέναν Χελάκη φιλευσπλαχνία. Και ούτε την ζητώ. Οταν αποχωρούσαν από το γήπεδο του είπα να συμφωνήσουμε στην επιτροπή να ξαναπαίξουμε τον αγώνα αφού δεν έγινε δα και τίποτα σπουδαίο. Μου είπε "θα το συζητήσουμε". Εγώ περιμένω από τους συνδέλφους του SPOR FM να ζητήσουν οι ίδιοι την επανάληψη του αγώνα. Με τον λόγο της ανδρικής μου τιμής εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στην άλλη πλευρά. Θα έπαιρνα τους συναδέλφους μου με τους οποιους αγωνίζομαι και θα τους έλεγα "στέλνουμε επιστολή στην επιτροπή να ξαναγίνει ο αγώνας". Ετσι απλά. Θα πάω μαζί με τον Λουκάκη στην επιτροπή γιατί νοιώθω την ανάγκη να πω στα μέλη οτι δεν είχαμε καμία πρόθεση να κλέψουμε. Και οτι φοράμε παντελόνια. Εμείς. Και θα πάμε στον επαναληπτικό με παντελόνια. Και όχι με ρόμπες.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ



Υ.Γ. Οι διαιτητές μου είπαν οτι μπορούν να έρθουν στην επιτροπή αν τους καλέσουμε γιά να επιβεβαιώσουν οτι πράγματι έγινε η αλλαγή στο 20 και επήλθε η σωστή αναλογία αν και φαίνεται από το φύλλο αγώνα.

Unknown είπε...

Η τοποθέτηση του Γιάννη Χρηστάκου με καλύπτει απόλυτα. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και πρέπει και αυτό, όπως όλα, να το αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Ελπίζω ότι ο Sport-fm θα συμφωνήσει να ξαναγίνει το παιχνίδι και να γίνουν δύο πολύ συναρπαστικοί αγώνες.

Τάσος Οικονόμου
http://uppercutbook.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Όποιος αγωνίστηκε σε αυτό το επιβλητικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας,κατάλαβε τι σημαίνει πραγματικά να σου στερούν εξωγενείς παράγοντες , μία πολύ μεγάλη νίκη και κατ΄επέκταση μία μεγάλη πρόκριση.Αρκετοί παίκτες του Σπορ ΦΜ κατάλαβαν τι μας στέρησαν, ήξεραν όμως ότι μέσα στο γήπεδο δεν θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο. Το ότι κάποιοι από αυτούς ομολόγησαν - off the recorrd-, ότι διαφωνούν με την απόφαση του Χελάκη, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Πως είναι δυνατό, κάποιοι από αυτούς να έχουν λόγο σε σοβαρότερα θέματα, κυρίως επαγγελματικά και σε έναν αγώνα Πρωταθλήματος Τύπου, να ακούν σιωπηροί την απόφαση του κυρίου Χελάκη ? Ανεξάρτητα με το τι θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής, εμείς οφείλουμε εμφανίσουμε το ίδιο πρόσωπο και στα υπόλοιπα ματς και τότε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Για άλλη μια φορά κάποιοι χρησιμοποίησαν έναν αγώνα Πρωταθλήματος Τύπου για εκφράσουν το κόμπλεξ που διακατέχει.Ένα κόμπλεξ που έχει να κάνει κυρίως με την νέα τάξη πραγμάτων μεταξυ Σπορ ΦΜ και Καθημερινής. Ο νοών νοείτο....

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να απέχω αρκετό καιρό απο την ομάδα, λόγω προβλημάτων, ωστόσο θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την άποψη μου. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει στην πορεία μου στο πρωτάθλημα τύπου, να κάνουν ένσταση, σε παιχνίδι. Όμως τότε υπήρχε πράγματι παίκτης, στην ΕΡΤ, που αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα νησιών και δεν το είχε πει σε κανέναν. Τότε η ομάδα(θα θυμάται ο Δημήτρης) ήταν ένα απο τα φαβορί για την συμμετοχή στον τελικό. Και αποκλείστηκε άδικα στα χαρτιά. Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπει κανείς τον Λίγγρη, στην δουλειά, να είναι περίλυπος απο το γεγονός, την ίδια ώρα που περιμένει την γυναίκα του να γεννήσει. Μιλούσε στα τηλέφωνα για να βρει μια λύση. Δεν θέλω να χρυσώσω το χάπι στον Λιγγρη ή στην ομάδα, ωστόσο νομίζω ότι τελικά η αντίπαλος μας θα καταλάβει ότι αυτό που έγινε, δεν είχε δόλο.
Ελπίζουμε, γιατί είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.


θΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν πρέπει να σα πω ότι και μόνο το γεγονός του ότι η ομάδα του Sport – FM δέχεται να γίνει και πάλι το ματς ….αυτό τους τιμά.
Αναλογιστείτε πόσοι από σας θα είχατε την ευκαιρία να αποκλείσετε μία ομάδα έστω και στα χαρτιά και δεν θα το κάνατε.

Όταν κάποιος κάνει λάθος, με κάποιο τρόπο το πληρώνει, εμείς κάναμε λάθος και η αντίπαλος μας δίνει την δυνατότητα να μην μας κοστίσει

Αναρωτιέμαι κανένας δεν μπορεί να το αναγνωρίσει ;


ΛΙΓΓΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και να μας κάνουν χάρη κιόλας ,
Την πρόκριση την είχαν χάση από το πρώτο παιχνίδι και τώρα θέλουν να ξαναπαίξουν.
Αφού κατάλαβαν ότι είχαν λάθος ας παίξουμε το δεύτερο ημίχρονο ξεκινώντας από 2-0.
Ντέμης

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Υπουλη η κίνηση από τον SPORT FM. Τα παιχνίδια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο, όχι στα χαρτιά. Αν είσαι καλύτερος κέρδισε, αν όχι παραδέξου την ήττα σου.
Μάθετε να χάνετε κύριοι του SPORT FM.

Δημήτρης Ανδρικόπουλος
ALPHA

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύεται περίτρανα πλέον ότι στόχος δεν είναι η ομάδα της "Κ" αλλά ο προπονητής της. Και ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλόπαιδο, ανώνυμε, δεν μας είπες. Ποιός προπονητής ο Λουκάκης που ήταν στην Αυστρία ή ο Δρακωτός που ήταν στο Ελληνικό;

Ανώνυμος είπε...

Μετά την συζήτηση που έγινε στην επιτροπή πρωταθλήματος και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ειπώθηκαν , θεωρώ ότι η κίνηση των παικτών του sport fm να ζητήσουν την επανάληψη του αγώνα ήταν η σοφότερη. Γιατί κανείς αθλητής που ασχολιέται σε ερασιτεχνικό επίπεδο δεν θα ήθελε να κερδίσει ένα αγώνα στα χαρτιά.
Ας γίνουν λοιπόν δυο παιχνίδια αντάξια του επίπεδου των δυο ομάδων και ας προκριθεί ο καλύτερος.
Εμείς οφείλουμε να παίξουμε το ίδιο καλά για να αποδείξουμε ότι η απόδοση του πρώτου ημίχρονου του αγώνα που διακόπηκε δεν ήταν τυχαία .
Και βέβαια πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι παίκτες της ομάδας του sport fm δεν είχαν καμία συμμετοχή στις ενέργειες του εκπροσώπου τους και προφανώς δεν θα πρέπει να τους περιμένουμε στον αγώνα με διάθεση εκδίκησης.
Ντέμης

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στους παίκτες του sport-fm.gr που αποφάσισαν με βάση την ηθική και όχι το ανούσιο και πρόσκαιρο όφελος. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την απόδοσή της στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε και εύχομαι να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια. Καλό Πάσχα σε όλους.