Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Στα δύσκολα με ΕΡΤ



Επιστροφή στα κοινά για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καθημερινής και μάλιστα με το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΕΡΤ (09.00, Καματερό). Ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα είναι μεγάλος, αφού η αντίπαλός μας θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Το δικό μας μειονέκτημα είναι ότι έχουμε να παίξουμε μπάλα τουλάχιστον 15 ημέρες, αφού υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος και το ρεπό μας. Αντίθετα η ΕΡΤ, εκτός από το γεγονός ότι έπαιξε όλα τα Σάββατα, κάνει και μια προπόνηση την εβδομάδα.
Σε αυτό το σημείο θα σταθώ, διότι το θεωρώ κομβικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Η αντίπαλος είναι δεδομένο ότι είναι πιο προπονημένη από εμάς, όπως δεδομένο είναι ότι το γήπεδο είναι μεγάλο. Γι αυτό η αντιμετώπιση των αντιπάλων θέλει ιδιαίτερη προσοχή και εξυπνάδα. Περισσότερα για θέματα τακτικής θα πούμε πριν το παιχνίδι, γι' αυτό να είσαστε στο γήπεδο στις 08.30, για ομιλία και καλό ζέσταμα. Μην καθυστερήσει κανείς!
Η αποστολή του αγώνα είναι: Μπόνης, Λίγγρης, Πάνος, Νάκος, Δρκωτός, Δαγρές, Γ. Χρηστάκος, Βερβελές, Μάλαμας, Λουράντος, Ναούμης, Καταράς, Σαρδέλης, Α. Χρηστάκος, Ζάγκος, Τσαούσης, Τζαβαλάς, Κλόκας.
Η ΕΜΥ προβλέπει συννεφιασμένο καιρό για την ώρα του αγώνα, με θερμοκρασία 14°C, 82% υγρασία και τέσσερα μποφόρ αέρα.
Το πρόγραμμα με τους αγώνες της 3ης μέρας του πρωταθλήματος Τύπου, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 8/11/2008, έχει ως εξής:
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
09.00 Γ.Γ.Α. – ΝΕΑ (παρ. Καλλέργης)
11.00 Σ.Ε.Η. – ΑΝΤΕΝΝΑ (παρ. Σταματάκος)
ΓΗΠΕΔΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
09. 00 ALTER – ALPHA (παρ. Αλυσανδράτος)
10.45 ΟΑΚΑ - EUROSPORT (παρ. Mανδηλάς)
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
09.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ΕΡΤ (παρ. Λάκατζης)
11.00 CONTRA GR – ΙΜΑΚΟ (παρ. Κούνης)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
09.00 ESPRESSO – SUPERSPORT FM (παρ. Παπαγρηγόρης)
11.00 ΑΥΓΗ - ΕΞΠΡΕΣ (παρ. Κατσανός)
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : ΡΕΠΟ
Εφιστάται η προσοχή όλων ότι ενδέχεται αναπάσα στιγμή στη διάρκεια των αγώνων, να γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας ή αναλογίας και γι' αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να έχουν μαζί τους επίσημο αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητάς τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kali epitixia stin kainouria omada tis kathimerinis...