Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Πρεμιέρα με όνειρα και φιλοδοξίες


Είμαστε κολλημένοι με τη μπάλα

Τα ψέματα τελείωσαν! Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος Τύπου αρχίζει το Σάββατο και η ομάδα της Καθημερινής έχει πολλές φιλοδοξίες. Η παρουσία μας στα τρία φιλικά που δώσαμε ήταν καλή και θεωρώ ότι μπορεί να γίνει καλύτερη στο μέλλον. Άλλωστε, μέσα από τα συνεχή παιχνίδια και την τριβή που θα έχουμε ως σύνολο μέσα στο γήπεδο, θα φθάσουμε το επιθυμητό επίπεδο.
Ο χρόνος, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ο καλύτερος γιατρός. Θα δώσει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να δεθούν με τη διοργάνωση και να μάθουν τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.
Σήμερα δεν θα πω πολλά. Τα περισσότερα θα τα λέμε στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό που επισημαίνω είναι ηρεμία, μακριά από φασαρίες και τιμωρίες. Κάποιοι θα θελήσουν να σας εκνευρίσουν επειδή θα βλέπουν ότι μόνο έτσι μπορούν να σας αντιμετωπίσουν. Αφήστε τον διαιτητή να κρίνει τη συμπροφορά τους. Υπάρχουν οι αρχηγοί της ομάδας με μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα Τύπου και τις ιδιομορφίες του, που θα μιλάνε.
Εμφανίσεις θα φέρω από τα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα (Κοντός, Βαρσάκης, Μαρδάς, Γρίβας, Ρέσσος, Βαζογιάννης, Τζανόπουλος), γιατί η ΝΙΚΕ δεν έχει πλέον τη φανέλα μας στο δειγματολόγιό της. Θα πάρω τον υπόλοιπο εξοπλισμό, ο οποίος υπάρχει, και για τις φανέλες, αν δεν βρω ίδιες στο εμπόριο, θα πάρω χωρίς γιακά.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/10/2008:
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
09. 00 CONTRA GR – ALPHA (παρ. Λουκάκης)
11. 00 Σ.Ε.Η. – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (παρ. Καραϊσκος)
ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
09. 00 ΟΑΚΑ – ΕΞΕΔΡΑ (παρ. Μάστορας – Τσακίρης)
ΓΗΠΕΔΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
09. 00 ALTER – ΑΝΤΕΝΝΑ (παρ. Θεοδωρόπουλος)
11. 00 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΝΕΑ (παρ. Καλλέργης)
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ)
09. 00 ESPRESSO – EUROSPORT (παρ. Κούνης)
11. 00 Σ.ΕΦ.Α. – ΕΡΤ (παρ. Αλυσανδράτος)
ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ
09. 00 Γ.Γ.Α. – ΙΜΑΚΟ (παρ. Παπαγρηγόρης)
11. 00 ΕΞΠΡΕΣ – SUPERSPORT FM (παρ. Σταματάκος)
Για ενημέρωσή σας η αναμέτρηση του Σούπερ Καπ έληξε με νίκη 2-0 της ομάδας «CONTRA GR» επί της ομάδας του «ΑΝΤΕΝΝΑ». Η επιτροπή εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς στο νέο πρωτάθλημα και επισημαίνει στους εκπροσώπους των ομάδων, ότι οι παίκτες τους οφείλουν να έχουν μαζί τους στους αγώνες αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητάς τους, γιατί θα γίνονται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας και αναλογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: